Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

14 + 1 Από τις ΕκλογέςΒρισκόμαστε στην τελική ευθεία από τις Δημοτικές  Εκλογές της 18 Μαΐου και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τους υποψήφιους συμβούλους τους οργώνουν τις 3 Δημοτικές Ενότητες (ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑ και ΠΑΛΛΗΝΗ) ενημερώνοντας τους πολίτες για το πρόγραμμά τους και τα οράματά τους.

Οι εκλογές αυτές είναι πάρα πολύ κρίσιμες, αφενός λόγω της σημερινής κρίσης και αφετέρου αυτούς που θα εκλέξουμε θα χειριστούν τις τύχες μας και θα δώσουν λύσεις για μια ολόκληρη πενταετία.

Η ψήφος είναι υποχρεωτική και πρέπει να σκεφτούμε πολύ στην επιλογή μας και να ‘’σταυρώσουμε’’ αυτούς που με έργα και όχι λόγια θα βοηθήσουν τον τόπο μας. 

Χρειαζόμαστε άτομα  ικανά με όρεξη για δουλειά και γνώσεις, άτομα που θα σταθούν δίπλα στον πολίτη , θα ακούσουν τα προβλήματα και θα συνεργαστούν μαζί του , θα εντοπίσουν  προβλήματα/ανάγκες , θα εκπονήσουν μελέτες και θα φροντίσουν για υλοποίηση/επίλυση.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Δήμο μας είναι, κατά αλφαβητική σειρά, οι:
 1. Βολιώτης Απόστολος        2. Γαβράς Νικόλαος  3. Ζούτσος Αθανάσιος
4. Μερτύρης Παναγιώτης    και 5. Μπάκας Κων/νος.
Όλοι τους ικανά και καταξιωμένα άτομα της κοινωνίας μας με εκλεκτούς υποψήφιους συμβούλους στα ψηφοδέλτιά τους.

Απομένει σε μας τους απλούς ψηφοφόρους να κάνουμε τις επιλογές μας και στη συνέχεια να βοηθήσουμε τους εκλεγέντες στην εκπλήρωση της αποστολής τους για το καλό του τόπου μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και όσοι δεν εκλεγούν να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα κοινά και να μη ξαναπαρουσιαστούν μόνο στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου