Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Η Λεωφόρος Ανθούσας έγινε χείμαρρος

Στη σημερινή πρωινή μπόρα, για άλλη  μια φορά ακόμα , η Λεωφόρος  Ανθούσας από το ύψος του ΜΑΚΡΟ μέχρι τη διασταύρωση   ΜΟΥΣΤΑΚΑ- ΦΑΜΑΡ , ήταν ένας πραγματικός  χείμαρρος.

 Ιδιαίτερα στις ώρες από 08:00 μέχρι την 10:00 ήταν αδύνατη η διάβαση πεζών  και τα  αυτοκίνητα κινούντο με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία, λόγω  της συνεχούς βροχής , του μεγάλου όγκου νερού που έρεε επί του καταστρώματος ,της  μη ύπαρξης αγωγών συλλογής  όμβριων  και διαβάσεων / πεζοδρομίων

Το πρόβλημα αυτό ταλανίζει χρόνια τους Ανθουσιώτες και  σε κάθε κακοκαιρία παρουσιάζεται το ίδιο φαινόμενο..
 Γνωρίζουμε ότι από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχαν προχωρήσει οι διαδικασίες για την επίλυση του προβλήματος και η μελέτη και το έργο που αφορά τη διάβαση των πεζών  έχει ανατεθεί σε ανάδοχο . Παράλληλα με την εκτέλεση του έργου αυτού μπορεί  να κατασκευαστεί και αγωγός όμβριων μέχρι το ύψος  εισόδου του αμαξοστασίου και σταματά η πολύχρονη ταλαιπωρία.

Μας προβληματίζει  το γεγονός ότι ακόμα  δεν έχουν  προχωρήσει  οι διαδικασίες υλοποίησης και όλα έχουν μείνει στα χαρτιά και τις υποσχέσεις. Καιρός είναι να προχωρήσουν τάχιστα οι ενέργειες, πριν θρηνήσουμε θύματα και να σβηστεί  η εντύπωση που επικρατεί στην Ανθούσα ότι ‘’δεν ενδιαφέρεται  κανείς  για μας’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου