Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 25-1-2015

ΑΝΘΟΥΣΑ  ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
  
379   ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΘΟΥΣΗΣ 
ΞΑΝΘΗΣ & ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, 15349, ΑΝΘΟΥΣΑ 

Από : ΑΓΑΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  Έως : ΚΑΨΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ380  ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΘΟΥΣΗΣ
ΞΑΝΘΗΣ & ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, 15349, ΑΝΘΟΥΣΑ

 Από : ΚΕΚΡΟΠΙΔΗ ΜΑΡΙΑ  Έως : ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ381  ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΘΟΥΣΗΣ 
 ΞΑΝΘΗΣ & ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, 15349, ΑΝΘΟΥΣΑ

 Από : ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Έως : ΨΥΧΑΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

Οδηγίες/Πληροφορίες:
ü  Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7:00 πμ. και θα τελειώσει στις 7:00μμ.
ü  Δικαίωμα ψήφου έχουν οι Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των δήμων (μεταβολές που έγιναν μέχρι 31/10/2014 και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.
ü  Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος με βάση το Σύνταγμα και την ισχύουσα εκλογική νομοθεσία είναι υποχρεωτική. Από την εν λόγω υποχρέωση εξαιρούνται όσοι έχουν υπερβεί το 70ο έτος της ηλικίας τους, όσοι θα βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας στο εξωτερικό, οι εκλογείς που έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους  ετεροδημοτών και λόγω αδυναμίας σύστασης εκλογικού τμήματος και όσοι για εξαιρετικούς λόγους (λόγοι υγείας κ.λ.π.) δεν μπόρεσαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
ü  Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή του διαβατηρίου ή της  άδειας οδήγησης, ή του ατομικού  βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων.
ü  Οι εκλογείς στην εκλογική περιφέρεια Αττικής σημειώνουν έως τέσσερις (4) σταυρούς προτίμησης 
ü  Αν σε κάποιο ψηφοδέλτιο σημειωθούν περισσότεροι σταυροί  από τους προβλεπόμενους, το ψηφοδέλτιο είναι έγκυρο και λογίζεται υπέρ του συνδυασμού, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη κανένας σταυρός προτίμησης.                          
ü  Εκλογείς, οι οποίο δεν έχουν αποστερηθεί του εκλογικού δικαιώματος και δεν περιλαμβάνονται για οποιαδήποτε άλλη αιτία στους εκλογικούς καταλόγους, ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα του Δήμου, στα Δημοτολόγια ή Μητρώα Αρρένων του οποίου είναι γραμμένοι, προσκομίζοντας  το σχετικό πιστοποιητικό εγγραφής στο Δημοτολόγιο ή Μητρώο Αρρένων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου