Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Προσοχή Φήμες για νέα Εστία Μόλυνσης και Νέα Υποβάθμιση της Ανθούσας!!

      Έντονες φημολογίες το τελευταίο χρονικό διάστημα ομιλούν για σχεδιαζόμενο Χώρο Συγκέντρωσης Σκουπιδιών  στην περιοχή μας.
Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και αν αληθεύουν οι φήμες ,επιβεβαιώνουν τους φόβους μας ότι ενδεχομένως, για το λόγω αυτό υπάρχει στασιμότητα στην εξέλιξη του Σχεδίου που για ένα χρόνο βρίσκεται στα συρτάρια του ΥΠΕΚΑ και όχι του ΣτΕ.
Επειδή οι φήμες είναι έντονες, ο φόβος των κατοίκων μεγαλώνει  και το ‘’καζάνι σιγοβράζει’’,                   
 ΚΑΛΟΥΜΕ  όλους τους φορείς της πόλης μας να ενεργοποιηθούν και να διερευνήσουν το θέμα , καθώς και τους εκλεγμένους  τοπικούς άρχοντες και εκπροσώπους στο Δήμο μας να λάβουν θέση και να προστατεύσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ανθούσας μας.
Ειδικότερα πιστεύουμε ότι για να σταματήσει η φημολογία και να ενημερωθούν επίσημα οι κάτοικοι , πρέπει άμεσα να πάρουν θέση οι:
1.       Ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ανθούσας και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης κ. Άγγελος Λιακόπουλος.
2.       Ο Αντιδήμαρχος Ανθούσας κ Ανδρέας Μαντζώρος.
3.       Ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και συντοπίτης μας κ Νίκος Γαβράς.
4.       Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Ε  Ανθούσας κ Πέτρος Δρακόπουλος.
5.       Ο πρώην Αντιδήμαρχος Ανθούσας κ Γρηγόρης Καραγιάννης, ο ποίος χειρίστηκε την Πολεοδομική Μελέτη (ΣΧΕΔΙΟ) μέχρι το νομοπαρασκευαστικό του ΥΠΕΚΑ όπου και παραμένει.
Η  ‘’Φωνή της Ανθούσας’’ θα είναι σε επαγρύπνηση και θα δημοσιεύσει όλες τις πληροφορίες που θα πάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου