Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση χώρου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Παλλήνης

O Δήμος Παλλήνης, προτίθεται να προβεί σε φανερή, προφορική, μειοδοτική δημοπρασία για την εξεύρεση ακινήτου κατάλληλου προς μίσθωση για τη στέγαση ΣΜΑ - ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ Δήμου Παλλήνης. 


Η δημοπρασία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81, N. 3130/2003, Ν.3463/2006, N.3548/2007, Ν.3852/2010 και N.3861/2010, και κατ΄ εφαρμογή της υπ΄αριθμ.328/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Παλλήνης. 

Καλούνται όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής να καταθέσουν σχετική έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος με δικαιολογητικά έως τις 29 Ιουλίου 2015, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 12:00 μεσημβρινή στο Τμήμα πρωτοκόλλου του Δήμου Παλλήνης. 

Το ζητούμενο ακίνητο θα πρέπει να είναι κατάλληλο για το σκοπό τον οποίο προορίζεται και να πληροί αθροιστικά τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 
1. Να έχει πρόσωπο κατά προτεραιότητα σε ελεύθερη-ταχεία λεωφόρο ή σε παράδρομο ελεύθερης-ταχείας λεωφόρου ή πρωτεύουσα αρτηρία ή, εφ’ όσον δεν βρεθεί τέτοιος χώρος, εναλλακτικά σε δευτερεύουσα αρτηρία. 
2. Να έχει πρόσβαση σε είσοδο-έξοδο της Αττικής οδού σε οδική χιλιομετρική απόσταση κατά μέγιστο 500 μέτρων. 
3. Να έχει έκταση τουλάχιστον δέκα (10) στρεμμάτων, να είναι ενιαίο, ή αν πρόκειται για όμορα ακίνητα ενός ή περισσότερων διαφορετικών ιδιοκτητών, αυτά να αποτελούν ενιαία έκταση τουλάχιστον δέκα (10) στρεμμάτων. 
4. Κατά προτεραιότητα να βρίσκεται σε περιοχή πλησίον του κέντρου βάρους του Δήμου Παλλήνης 

Ο προσφερόμενος χώρος θα πρέπει να βρίσκεται εντός περιοχής με επιτρεπόμενες χρήσεις γης σύμφωνα με τα θεσμοθετημένα Γ.Π.Σ. και τη Ζ.Ο.Ε. Μεσογείων και ειδικότερα: εντός της ζώνης χονδρεμπορίου της Δ.Ε. Ανθούσας ή εντός της ζώνης χονδρεμπορίου της Δ.Ε. Παλλήνης ή εντός της ΒΙΟΠΑ της Δ.Ε. Γέρακα δυτικά στην περιοχή Μπαλάνα ή εντός της ΒΙΟΠΑ της Δ.Ε. Γέρακα δυτικά της Αττικής οδού και βόρεια της Λεωφ. Μαραθώνος, ή εντός του ΒΙΟΠΑ της Δ.Ε. Γέρακα πλησίον των δυτικών διοικητικών ορίων του Δήμου, η εντός του ΒΙΟΠΑ Παλλήνης πλησίον των ανατολικών διοικητικών ορίων του Δήμου. 


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν σφραγισμένο φάκελο συμμετοχής, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Παλλήνης επί της οδού Ιθάκης 12 στο Γέρακα, και μέχρι την ως άνω αναφερόμενη προθεσμία. 

Για πληροφορίες ή αντίγραφα των όρων διακήρυξης: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΛΛΙΑ, τηλ. 210.66.04.666 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου