Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ανέγερσης του Διοικητικού Κέντρου Ανθούσας

Την έγκριση χρηματοδότησης ανέγερσης του Διοικητικού Κέντρου Ανθούσαςανήγγειλε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης, ο Δήμαρχος κ. Αθαν. Ζούτσος.
Το ποσό που ενέκρινε η Περιφέρεια Αττικής είναι 1.138.000 € και για την έναρξη της διαδικασίας υλοποίησης του έργου συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις.
Το έργο είναι σχεδιασμένο από το 2012, προαναγγέλθηκε τον Απρίλιο του 2014(Νεολόγος, φύλλο 219) και η ολοκλήρωσή του θα αναβαθμίσει σημαντικά και ποιοτικά τη Δημοτική Ενότητα Ανθούσας.
Τα χαρακτηριστικά του έργου
Η ανέγερσή του θα γίνει στο οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ της Λεωφόρου Ανθούσας, (στο ύψος του Ηρώου Πεσόντων) Αιδηψού, Αγίου Μηνά και Κοιμήσεως Θεοτόκου.
Η περιοχή βάσει του Προεδρικού Διατάγματος της 3ης Ιουνίου 1999 είναι χαρακτηρισμένη ως κοινόχρηστος χώρος με συνολική επιφάνεια 3.734,62 τ.μ.
Σύμφωνα με το Τοπογραφικό διάγραμμα, ο διαχωρισμός των χρήσεων γης είναι ο ακόλουθος:
α) Χώρος Πλατείας (635 τ.μ)
β) Χώρος Παιδικής Χαράς (267 τ.μ)
γ) Βρεφονηπιακός Σταθμός (857,62 τ.μ)
δ) Κτίριο Διοικητικών, Κοινωνικών, Πολιτιστικών Λειτουργιών (1.975 τ.μ)
Με την καθιέρωση των νέων χρήσεων δημιουργείται ένα ζωντανό, πολυσυλλεκτικό σύνολο και εστία πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και διοικητικών δραστηριοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας.
ΣΧΟΛΙΟ Φωνής της Ανθούσας ..Οι υποσχέσεις άρχισαν να υλοποιούνται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου