Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Προετοιμασίες για τα ΄΄ΑΝΘΟΥΣΙΩΤΙΚΑ΄΄




Η γιορτή πλησιάζει και τα συνεργεία του Δήμου πυρετωδώς εργάζονται για την καθαριότητα και συντήρηση των δύο πλατειών, την Κεντρική που την Πέμπτη 7/7  θα μας διασκεδάσει ο συντοπίτης μας Χρήστος Σεβαστός και την άνω πλατεία που στο εκεί Θεατράκι την Παρασκευή 8/7 η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση: «Κρίση: Μπαααα, λεφτά υπάρχουν!!!»
Ο κεντρικός  δρόμος που θα γίνει η Περιφορά της Ιεράς Εικόνας της προστάτιδός μας Οσίας Ανθούσας καθαρίστηκε επιμελώς και βάφτηκαν άσπρα τα ρείθρα των πεζοδρομίων. Τοποθετήθηκε και καλαίσθητο πανό στη Λ.Ανθούσας..

Μια εορταστική ατμόσφαιρα και ικανοποίηση των Ανθουσιωτών που βλέπουν συνεργεία οργανωμένα να εργάζονται πυρετωδώς και αλλάζουν την όψη του κέντρου της Ανθούσας.

Ελπίζουμε η τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας να καταγράψει σε όλες τις γειτονιές τις διάφορες ΄΄παγίδες΄΄ που υπάρχουν και να τις θεραπεύσει….. Πέραν των μεγάλων έργων τα μικρά αλλά πολλά προβλήματα δυσκολεύουν την καθημερινότητα και χρειάζεται να λύνονται γιατί διαφορετικά ο κόσμος απελπίζεται…

Ήταν ευκαιρία με τη συντήρηση που έγινε να διαμορφωθεί  ο χώρος που σημειώνεται με κόκκινο, ώστε να κινούνται καλύτερα οι ηθοποιοί και τα παιδιά όταν παίζουν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου