Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


Χριστούγεννα στην Πόλη

«Χριστουγεννιάτικο χωριό»
16 /12/2016 
ΕΩΣ
05 /01/2017
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
Μήνυμα Δημάρχου
«Καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία ευτυχία και αγάπη. Ευχόμαστε εφέτος τα Χριστούγεννα η αγάπη να μην μείνει μόνο μια ευχή αλλά να γίνει και πράξη.
Σε μια δύσκολη περίοδο στην οποία η κοινωνία παλεύει να σταθεί στα πόδια της, πολλοί συνάνθρωποί μας είναι μόνοι και έχουν ανάγκη από βοήθεια.
Ας προσπαθήσουμε να νιώσουμε και να μοιραστούμε το αληθινό και ουσιαστικό μήνυμα αυτών των γιορτινών ημερών, το ξεχωριστό μήνυμα που αγγίζει την καρδιά του καθενός από εμάς, μικρού και μεγάλου.
Ελάτε όλοι στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Παλλήνης και μην παραλείψετε να περάσετε από το σπίτι της Αγάπης, προσφέροντας με την καρδιά σας, ότι μπορείτε για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και ως ανταπόδοση να λάβετε κουπόνια για το παγοδρόμιο του «χωριού μας».

Αθανάσιος Η.Ζούτσος
Δήμαρχος Παλλήνης

Φέτος ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού – Πολιτισμού –Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα εμπορικά καταστήματα και  τους συλλόγους της πόλης σε μια προσπάθεια αφύπνισης του αληθινού πνεύματος των Χριστουγέννων. Έτσι για πρώτη φορά η κεντρική πλατεία του Γέρακα μεταμορφώνεται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό αγάπης  & ψυχαγωγίας.


Περισσότερα:http://www.pallini.gr/posts/1179


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου