Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Επιστολή Δήμου Παλλήνης προς ΟΑΣΑ για τη γραμμή 301

Κύριε Διευθυντά,
Με αφορμή έγγραφο του Συνδικάτου Εργαζομένων & Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ, πληροφορηθήκαμε ότι η Λεωφορειακή Γραμμή 301 δεν θα διέρχεται από τις οδούς Ανθέων, Ιάσονος, Τυρνάβου, Μεσσηνίας, Αιγίου στην Ανθούσα.
Ένα μεμονωμένο γεγονός του οποίου δεν γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια, σε μια Λεωφορειακή Γραμμή που λειτουργεί περισσότερα από δέκα (10) χρόνια, δεν είναι δυνατό να οδηγεί σε μια τέτοια απόφαση.
Η αποδοχή εκ μέρους του ΟΑΣΑ μιας τέτοιας πρότασης, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής με δεδομένο το γεγονός ότι δεν διέρχεται άλλη λεωφορειακή γραμμή.
Αντιλαμβανόμαστε ότι προέχει η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας επιβατών και εργαζομένων, αλλά εξίσου προέχει και η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.
Παρακαλούμε να συνεχίσει να εκτελείται η Λεωφορειακή Γραμμή 301 (ΑΔΑ: 7ΑΚΗ46ΨΧΕ3-ΦΙΟ) ως έχει, για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής και με την επισήμανση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδό Αιγίου.
Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε συνεργασία, για την αναζήτηση λύσης, που θα διασφαλίζεται η σωματική ακεραιότητα επιβατών και εργαζομένων κατά την διέλευση της Λεωφορειακής Γραμμής 301, από την συγκεκριμένη περιοχή της Ανθούσας.
Με εκτίμηση.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου