Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ “ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


Ο Δήμος Παλλήνης και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής θέτει σε λειτουργία το θεσμό της Σχολής Γονέων και καλωσορίζει όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες στη νέα σχολική χρονιά.
Το παιδί χρειάζεται να πάει σχολείο για να πάρει γνώσεις που θα το βοηθήσουν στην σωματική και ψυχική του επιβίωση και ο γονιός χρειάζεται να πάει στο σχολείο για να αντλήσει γνώσεις και να μοιραστεί εμπειρίες που θα τον βοηθήσει να αντεπεξέλθει στον πολυδιάστατο ρόλο του.
Οι Σχολές Γονέων δεν υποδεικνύουν ποιος είναι ο σωστός γονέας, αλλά προσφέρουν γνώση για το ρόλο των γονέων, ενημέρωση για την ανάπτυξη των παιδιών τους, τεχνικές και χρήσιμα «όπλα» για να αντεπεξέλθουν όσο το δυνατό καλύτερα στις ιδιαίτερες συνθήκες των ημερών μας.
Το Σχολείο των Γονιών θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 και θα γίνεται κάθε Πέμπτη(εκτός αργιών) μέχρι και τον Μάιο του 2018, ώρα 9.30-12.30 στον 1ο όροφο της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) Φειδιππίδου 25Α, με θεματολογία που θα καλυφθεί από διαφόρους επιστήμονες- δασκάλους.
Οι γονείς του Δήμου Παλλήνης που θα δηλώσουν συμμετοχή στις συναντήσεις της ομάδας οφείλουν να είναι συνεπείς στην παρακολούθησή της και να ενημερώνουν την υπεύθυνη ψυχολόγο για τυχόν απουσία τους.
Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ (εργάσιμες ώρες)
Κα Ανδρομάχη Σπάρτσιου, Ψυχολόγος: 2132031625
Email:m.spartsiou@0156.syzefxis.gov.gr 
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: 2100080402-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου