Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΚΑ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ 2-6-2018


Μια ξεχωριστή βραδιά το Σαββατόβραδο 2-6-2018 για τα μέλη και φίλους του Κέντρου Διατήρησης και Διάδοσης Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού ΄΄ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΚΑ΄΄ που με ευκαιρία τη λήξη της διδακτικής χρονιάς διοργάνωσαν παραδοσιακό γλέντι στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανθούσας.
Οι κυρίες των τμημάτων χορωδίας και παραδοσιακών χορών  φρόντισαν για τα πλούσια και εκλεκτά εδέσματα  που τα τιμήσαμε δεόντως
Το καλωσόρισμα έγινε από την ‘’ ψυχή’’  των Εθνογραφικών κ Αναστασία Κοκκινέλη και ξεκίνησε το γλέντι με τη χορωδία που απολαύσαμε και σιγοτραγουδήσαμε παραδοσιακά Ελληνικά τραγούδια , στη συνέχεια καμαρώσαμε το χορευτικό  σε χορούς από όλη την Ελλάδα . 
Γρήγορα η πίστα γέμισε από φίλους και μέλη με το γλέντι να κρατάει μέχρι τα μεσάνυχτα Ήταν μια εξαιρετική βραδιά κεφιού και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.
Παρακολουθείστε τα video: https://youtu.be/iWQvCWe8OFo
και https://youtu.be/RXHl4RC4HvQ
Σημειώνουμε ότι  τα ’’ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΚΑ’’ έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν πολλά στην περιοχή μας 35 και πλέον χρόνια. Έχουν την έδρα τους  στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνος στην Παλλήνη και λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:
1.      Ελληνικών παραδοσιακών χορών( Ενηλίκων- - Εφήβων  και παίδων)
2.      Ελληνικών παραδοσιακών τραγουδιών  ( Χορωδία)
3.      Μουσικών οργάνων
4.      Χειροπλεκτικής
5.      Ξένων χορών (Latin)
6.      Ιματιοθήκης
7.      Έρευνας
8.      Ομάδα αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου