Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Ενημέρωση κατοίκων Ανθούσας





 Ασφυκτικά γέμισε σήμερα  η αίθουσα των συνεδριάσεων της Κοινότητας από κατοίκους της Ανθούσας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημάρχου Παλλήνης κ.  Ζούτσου Αθ. στην ανοικτή συγκέντρωση για ενημέρωση/συζήτηση

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο  ΄΄ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ & ΑΡΙΘΜΟ΄΄, αναλυτικά σε όλα τα έργα που έγιναν στην παρελθούσα θητεία  και ιδιαίτερα για το ΣΧΕΔΙΟ και το Αποχετευτικό.
Για το σχέδιο  ανέφερε ότι  ήδη  άρχισαν οι γραφειακές διαδικασίες του γραφείου μελετών για την πράξη εφαρμογής και από τον επόμενο μήνα τα εξωτερικά συνεργεία θα τα δούμε στη Ανθούσα για την αποτύπωση , με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της πράξης εφαρμογής   ενάμιση με 2 χρόνια να έχει ολοκληρωθεί.
Αναφορικά με το αποχετευτικό, ολόκληρη η Ανθούσα θα καλυφθεί  και το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2023.
Τονίζοντας  τέλος ότι  έχουμε εξαντλήσει  σε έργα, ότι μπορούσαμε να κάνουμε σε μια εκτός σχεδίου περιοχή και με την ολοκλήρωση του σχεδίου προχωράμε πλέον να κάνουμε μια νέα πόλη από την αρχή.
Δόθηκε ο λόγος στους πολίτες και έγινε μια σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες  Μακάρι να συνεχίσουν να γίνονται τέτοιες ενημερώσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί ο ενημερωμένος πολίτης είναι ο καλύτερος σύμβουλος.
Ευτυχώς που οι εργασίες ανέγερσης του Διοικητηρίου στην Ανθούσα προχωρούν ολοταχώς και έτσι θα μπορούν στο μέλλον οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις  να γίνονται σε  άνετη αίθουσα που θα μπορούν να τις παρακολουθούν οι κάτοικοι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου