Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Απίστευτο…. Αξίζει να ερευνηθεί από τον ΟΑΣΑ.


Σήμερα Παρασκευή  3/1 και περί ώρα 12:37 περίπου ανεβαίνοντας τη Λ. Ανθούσας συνάντησα στο ύψος της συμβολής Λ. Ανθούσας και Ντραφίου, οδοιπορούντες στην ανηφόρα τρεις ηλικιωμένους Ανθουσιώτες,  τον Λεσιώτη Γιώργο (ΑΜΕΑ) με τον συνοδό του Γιαλούρη Αντώνη και τον Καραχάλιο Αντώνη. Σταμάτησα και τους έβαλα στο ΙΧ οχημά μου και αγκομαχώντας μου εξήγησαν  ότι αναγκάστηκαν να περπατήσουν την ανηφόρα γιατί ενώ περίμεναν στη στάση απέναντι από την πύλη του Αμαξοστασίου , οι τρεις τους και 2 κυρίες , το αφιχθέν  πριν 20 λεπτά περίπου λεωφορείο της γραμμής 301 δεν σταμάτησε να επιβιβαστούν, αν και του έκαναν σήμα,  αλλά απλά κοντοστάθηκε για λίγο και συνέχισε την πορεία του
Διαμαρτυρήθηκαν στον σκοπό της πύλης του Αμαξοστασίου και πήραν την απάντηση ότι δεν είναι αρμόδιος. Αφού περίμεναν για κάποιο χρονικό διάστημα μήπως περάσει το λεωφορείο της γραμμής 324 αναγκάστηκαν , μη αντέχοντας το κρύο, να περπατήσουν την ανηφόρα με την ελπίδα ότι κάποιος θα σταματήσει να τους πάρει.
Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως είναι δυνατόν σε μια στάση  που εξυπηρετεί μόνο όσους επιβάτες πηγαίνουν για Ανθούσα , περιμένουν  πέντε  ηλικιωμένοι μέσα στο κρύο Γενάρη μήνα, και το Λεωφορείο της γραμμής που περνάει κάθε μισή ώρα περίπου δε έκανε στάση. 
Δεν είμασταν παρόντες αλλά μεταφέρουμε το συμβάν όπως μας το διηγήθηκαν οι παραπάνω ( ονομαστικά) συμπολίτες μας, με την ελπίδα ότι κάποια παρεξήγηση θα έγινε και το θέμα θα εξεταστεί από την αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΣΑ.
Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και με ελπίδα στο νέο χρόνο να μην παρουσιαστούν παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου