Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Διήμερο Αλληλεγγύης από τον Δήμο Παλλήνης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας στις 17 Οκτωβρίου ο Δήμος Παλλήνης διοργανώνει διήμερο δράσεων αλληλεγγύης.

Στόχος των εκδηλώσεων, είναι αφενός η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και αφετέρου η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για τις κοινωνικές δομές του.

Το διήμερο περιλαμβάνει: 


Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014
  • Συναυλία Αλληλεγγύης, στις 20.00 μ.μ. στο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης με την Ορχήστρα «Μίκη Θεοδωράκη» και τους: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Καλλιόπη Βέττα, Ηλίας Ζούτσος, Βασίλης Λέκκας, Γιώτα Νέγκα και ο Μπέττυ Χαρλαύτη.
  • Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευθούν οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, αλλά και οι Εθελοντές Καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της σχολικής χρονιάς 2013-2014. Αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Παλλήνης αντίστοιχα.
Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 
  • Ολοήμερο Χαριστικό - Ανταλλακτικό Παζάρι (10.00 έως 18.00) που θα γίνει στο χώρο στάθμευσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, (Λ. Λεονταρίου δίπλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης), όπου θα ανταλλάσσονται ή θα χαρίζονται είδη ένδυσης, υπόδησης, βιβλία, cd και είδη οικιακής χρήσης σε καλή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου