Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

Στη φιλόξενη και ζεστή  γωνιά του εξωραϊστικού συλλόγου το ’’τσίκνισαν’’ για τα καλά  , τα μέλη και φίλοι του συλλόγου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΔΣ.
Από νωρίς το απόγευμα τα μέλη του Δ.Σ ετοίμασαν την αίθουσα και τις ψησταριές και  άρχισαν το ψήσιμο  των κρεάτων ,με την τσίκνα να καλύπτει τη γύρω περιοχή και το πατροπαράδοτο έθιμο να παίρνει σάρκα και οστά.
Σιγά- σιγά άρχισαν να έρχονται μέλη και φίλοι φέρνοντας και τα δικά τους μεζεδάκια και γλυκά και η αίθουσα γέμισε με χαρούμενα πρόσωπα και το φαγοπότι άρχισε από τις 19:00 με τους εξαιρετικούς καλοψημένους μεζέδες και το εκλεκτό κρασί που έφεραν κάποιοι από τα μέλη που φημίζονται για τα καλά κρασιά που φτιάχνουν .Το γλέντι με χορούς και τραγούδια κράτησε μέχρι την 23:00 .Έκδηλη η ικανοποίηση όλων και η επιθυμία να γίνονται τακτικά  παρόμοιες συνεστιάσεις με την ευχή και  ‘’του χρόνου με καλύτερες μέρες’’.

Ήταν μια ζεστή φιλική χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα μακριά από τα προβλήματα των ημερών που όλοι μας το ευχαριστηθήκαμε γιατί είχαμε την ανάγκη να διασκεδάσουμε και με την πρωτοβουλία του συλλόγου μας δόθηκε η ευκαιρία να περάσουμε μια βραδιά εξόδου διασκεδάζοντας με φίλους και με ελάχιστο κόστος. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου