Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α 2016-2017


Στο σημερινό (18/3)ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ατλαντίδος Ανθούσας και Αήττητου Σπάτων , στο γήπεδο Κορωπίου,η Ατλαντίδα  ανεδείχθη νικήτρια (1-1 ο κανονικός αγώνας και παράταση, ενώ στα πέναλτι κέρδισε 4-3) κατακτώντας το κύπελλο της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α 2016-2017.
Παραθέτουμε μια σύντομη περιγραφή του αγώνα και φωτογραφίες
Στο κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες και μετά το καθιερωμένο τελετουργικό ό διαιτητής του αγώνα κ Κορδολέμης σφύριξε την έναρξη
Η Ατλαντίδα με καλό και έξυπνο στήσιμο μπήκε δυναμικά στον αγώνα και στο 7΄λεπτό έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με τον Χρυσάφη. Με οργανωμένη άμυνα και αντεπιθέσεις έφτασε στο γκολ στο 20΄λεπτό με τον Κούτρο, ενώ στο 58΄λεπτό ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ που υπέδειξε ο Αος βοηθός
Διατήρησε την υπεροχή μέχρι το 80΄λεπτό περίπου καθώς ο Αήττητος , παίζοντας με μακρινές μπαλιές και σέντρες  δεν είχε δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις.
Από το 80΄λεπτό ο Αήττητος ανέβασε τους ρυθμούς του ισορροπώντας το παιχνίδι και διατήρησε την πρωτοβουλία ,χάνοντας ευκαιρία στο 86΄λεπτό με το Λίγκο και ισοφάρισε στο 88΄λεπτό με τον Αλεξίου , ενώ η Ατλαντίδα πρόσεχε την αμυνά της έχοντας επικίνδυνες αντεπιθέσεις.
Στην παράταση το παιγνίδι ήταν μοιρασμένο με καταφανή τη κούραση των ποδοσφαιριστών χωρίς επικίνδυνες φάσεις και προσοχή σε απρόβλεπτη εξέλιξη μέχρι και τη λήξη της παράτασης. Η αγωνία μεγάλη μέχρι το τελευταίο και συνεχίστηκε και  μέχρι το τελευταίο πέναλτι  όπου ο διακριθείς τερματοφύλακας  Φυλαχτός της Ατλαντίδας  ΄΄ έφραξε΄΄ τα δίχτυα στο 4ο και 5ο  χτύπημα  , ενώ ο Κύρκος του Αήττητου είχε αποκρούσει στο 2ο χτύπημα.
Τελικό σκορ: Κανονικός αγώνας με παράταση 1-1και στα πέναλτι 4-3 υπέρ της Ατλαντίδας.
Κυπελλούχος Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α 2016-2017 η ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ!!!
Ισάξιες και οι δύο ομάδες με πιο αποτελεσματική και τυχερή την Ατλαντίδα η οποία πήρε τον πρώτο της τίτλο και ανοίγει ο δρόμος να προχωρήσει στο κύπελλο Ερασιτεχνών και στη Γ΄Κατηγορία. Έδειξε ότι έχει τα φόντα για να προχωρήσει και με την αρμονική συνεργασία ,ποδοσφαιριστών, προπονητών, γυμναστών, φροντιστών, διευθυντών κτλ , μα πάνω από όλα της Διοίκησης του συλλόγου κάθε στόχος μπορεί να πραγματοποιηθεί με ομόνοια επιμονή υπομονή και αγωνιστικότητα.
 ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΤΟ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ  1ο  ΤΙΤΛΟ και να αποτελέσει εφαλτήριο για  συνεχείς επιτυχίες.
Η ΑΝΘΟΥΣΑ Ο ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΥ ΣΑΣ   ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!

Δείτε το  VIDEO:




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου