Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Δημάρχου Πεντέλης με τον πρώην Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου κο Gianni Pittella.Στα γραφεία της εφημερίδας New Europe στην Ελλάδα, που εκδίδεται στις Βρυξέλλες, μετά από πρόσκληση του εκδότη κου Βασίλειου Κορωνάκη παρευρέθη την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης σε συνάντηση-συζήτηση που έγινε για τα ευρωπαϊκά θέματα με τον Ιταλό πρώην Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο κο Gianni Pittella.
Η συνάντηση έγινε μετά τη συνάντηση που ο Ευρωπαίος Αντιπρόεδρος είχε με τον Πρωθυπουργό κο Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και σε συνέχεια της ανάδειξής του ως Επίτιμου Δημότη της Αθήνας από τον Δήμαρχο Αθηναίων κο Γεώργιο Καμίνη σε ειδική Τελετή στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο ιδιοκτήτης του καναλιού ALPHA κος Δημήτριος Κοντομηνάς, ο καθηγητής Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Γεώργιος Μέργος και άλλες προσωπικότητες.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης στη συζήτηση ανέπτυξε τα σοβαρά περιβαλλοντικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Πεντέλης και το Πεντελικό ευρύτερα.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου