Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ‘’ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ΄΄


Έγραψε  ιστορία για άλλη μια φορά ,σήμερα Σάββατο 3 Μάρτη 2018, η θεατρική ομάδα ΄΄ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ΄΄ του Εκπολιτιστικού & Επιμορφωτικού συλλόγου Ανθούσας στο θέατρο οινοποιείο ΠΕΤΡΟΥ στην  Παλλήνη ,όπου παρουσίασαν  την αμερικάνικη δραματική κομωδία ‘’ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ’’ του Ρόμπερτ Χάρλινγκ
Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μια μικρή πόλη του Αμερικανικού Νότου  όπου   πολύ διαφορετικές γυναίκες μεταξύ τους συναντιούνται καθημερινά σε ένα κομμωτήριο.  Η Τρούβι, η ιδιοκτήτρια, ο γάμος της οποίας περνάει κρίση, η Ουίζερ η οποία έχει μια σχέση αγάπης και μίσους με την Κλερ, η μυστηριώδης Ανέλ, η οικογενειάρχισσα Εμ'Λιν και η διαβητική της κόρη Σέλμπι Ο τίτλος του έργου σημαίνει ότι οι πρωταγωνίστριες των ρόλων είναι εύθραστες σαν τις μανόλιες αλλά σκληρές σαν ατσάλι.
Οι γυναίκες αναπτύσσουν φιλίες και αντιπαλότητες μέσα σ΄αυτό, αλλά κυρίως συζητούν ελεύθερα, μέσα σε ένα χώρο οικειότητας και καθημερινότητας, όπως συμβαίνει σε κάθε χώρο που γίνεται στέκι από άτομα του ίδιου φύλου. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους και γίνεται το κομμωτήριο μια μικρή και κλειστή κοινωνία.
Οι κωμικές καταστάσεις, μπλέκονται με δραματικές εξάρσεις, η τρυφερότητα αγκαλιάζει τη δυστυχία, μία πραγματικότητα της ζωής.
Η ερμηνεία των ρόλων από τις πέντε πρωταγωνίστριες της ομάδας ήταν  άριστη , πραγματικά επαγγελματική ,  οι θεατές έμειναν ενθουσιασμένοι και τα σχόλια όλων θετικά και ελπίδα ότι με την επικείμενη κατασκευή του Διοικητηρίου της Ανθούσας ο σύλλογος θα έχει τη δυνατότητα να δίνει παραστάσεις  και στην Ανθούσα .
Τους ρόλους ερμήνευσαν ,με σειρά εμφάνισης.
ΝΑΝΤΙΑ ΣΟΦΡΩΝΙΟΥ        ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ     ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΝΑ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗ      και     ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Σκηνοθεσία –Φωτισμοί:  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ
Επιμέλεια μουσικής- Ήχος- Εκφώνηση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ
Κουστούμια-Σκηνικά: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΕΜΠΕΛΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου