Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΄΄ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΌΛΙΕΣ΄΄


Για μία ακόμη φορά η θεατρική ομάδα  ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ του Εκπολιτιστικού & Επιμορφωτικού συλλόγου Ανθούσας κατάφερε ,σήμερα Παρασκευή 6-7-2018,να μας εντυπωσιάσει με την ερμηνεία τους στη παρουσίαση της δραματικής κωμωδίας ΄΄ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΩΛΙΕΣ΄΄ του Ρόμπερτ Χάρλινγκ. Σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μαραγκουδάκη.

Η παράσταση έγινε στον ανακαινισμένο  όμορφο προαύλιο χώρο του Συλλόγου παρουσία του Δημάρχου κ Αθ.Ζούτσου που συνεχάρη  το Σύλλογο για τη συνεισφορά του στα Πολιτιστικά και αναφέρθηκε στα υπό εξέλιξη έργα στην Ανθούσα , μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του προέδρου της ΔΕ ,φίλων και μελών του Συλλόγου.
Παρακολουθείστε το video https://youtu.be/AwTmmWHYq9U

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μια μικρή πόλη του Αμερικανικού Νότου  όπου   πολύ διαφορετικές γυναίκες μεταξύ τους συναντιούνται καθημερινά σε ένα κομμωτήριο

Οι γυναίκες αναπτύσσουν φιλίες και αντιπαλότητες μέσα σ΄αυτό, αλλά κυρίως συζητούν ελεύθερα, μέσα σε ένα χώρο οικειότητας και καθημερινότητας, όπως συμβαίνει σε κάθε χώρο που γίνεται στέκι από άτομα του ίδιου φύλου. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους και γίνεται το κομμωτήριο μια μικρή και κλειστή κοινωνία.
Οι κωμικές καταστάσεις, μπλέκονται με δραματικές εξάρσεις, η τρυφερότητα αγκαλιάζει τη δυστυχία, μία πραγματικότητα της ζωής.

Η ερμηνεία των ρόλων από τις πέντε πρωταγωνίστριες της ομάδας ήταν  άριστη , πραγματικά επαγγελματική ,  οι θεατές έμειναν ενθουσιασμένοι και τα σχόλια όλων θετικά.

 Παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από την ερμηνεία του έργου 


https://youtu.be/JzVzKgqwpx4

https://youtu.be/fo7agGz1GaM

https://www.youtube.com/watch?v=SHDJ8lhWSJ0

Φωτογραφίες:
Οι συντελεστές: Πρόεδρος Συλλόγου Σκηνοθέτης και ερμηνεύτριες ηθοποιοί
                                                                   Με τον Δήμαρχο
Ερμηνεύτριες με τον πρόεδρο του Συλλόγου και πρόεδρο της Δημ.Ενότητας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου