Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Οι ’’ γυναίκες μας’’ έκοψαν την πίτα τους




Σήμεραto απόγευμα, Κυριακή 27 -1-2019, ο Σύλλογος γυναικών Ανθούσας (οι γυναίκες μας, τα κορίτσια μας) έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο φιλόξενο χώρο του POLIS 14.
Η προσέλευση άρχισε λίγο πριν την 5 απογευματινή από χαρούμενα φιλικά πρόσωπα που με τάξη και ευγένεια οι οικοδέσποινες (το Δ.Σ του Συλλόγου) καλωσόρισαν   και τους τακτοποίησαν στα τραπεζοκαθίσματα. Γρήγορα γέμισε ασφυκτικά όλος ο χώρος, ανταλλαγή ευχών αγκαλιές και ασπασμοί , μια καθαρή οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Ο πάτερ Ιωάννης ευλόγησε και έκοψε την πίτα ευχόμενος καλή και ευλογημένη χρονιά και να μας αξιώσει ο Θεός  ώστε οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων να βελτιωθούν…
Η πρόεδρος του συλλόγου κ Τζώρτζη Μ  ευχήθηκε για καλή χρονιά με υγεία και ένα ελπιδοφόρο χρόνο, ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση και συμπαράσταση  και κάλεσε το κ Δήμαρχο να απευθύνει χαιρετισμό ,ο οποίος μετά τις ευχές και ευχαριστίες αναφέρθηκε περιληπτικά στα θέματα της Ανθούσας.
.Παρακολουθείστε το VIDEO:  https://www.youtube.com/watch?v=lXn2O9SEIPo&feature=youtu.be

Ακολούθησε  κέρασμα και η διανομή της πίτας .Ατμόσφαιρα εορταστική /οικογενειακή ,όπως ξέρουν πολύ καλά οι γυναίκες να διοργανώνουν
Πέραν των μελών τίμησαν το σύλλογο αρκετά πρόσωπα του Δημόσιου βίου που μπορείτε να διακρίνετε στις φωτογραφίες που παρατίθενται:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου