Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ-ΣΚΕΨΕΙΣ&ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ


Οι τοπικές εκλογές τελείωσαν και με τις επιλογές μας εκλέχθηκαν τα επτά  (7)μέλη που θα απαρτίζουν το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης, (  3 από το συνδυασμό ‘’ ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’’  , 3 από το συνδυασμό ‘’Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη. Πόλεις για να ζεις’’ και 1 από τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ)

Η εγκατάσταση του νέου Τοπικού Συμβουλίου θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και η θητεία τους θα λήξει την 31 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με το άρθρο 79 θα συνέλθουν σε ειδική συνεδρίαση την πρώτη Κυριακή  Σεπτεμβρίου ,για να εκλέξουν με μυστική ψηφοφορία ,  πρόεδρο έναν από τους πρώτους σε σταυρούς προτίμησης του πρώτου και δεύτερου συνδυασμού.

Από τον Οκτώβριο είχαμε προσπαθήσει να ενημερώσουμε τους τοπικούς φορείς για τη δυνατότητα που μας δίνει ο νέος εκλογικός νόμος να κατεβάσει η Ανθούσα ένα κοινό  τοπικό συνδυασμό  αποτελούμενο από 10-12 άτομα, ώστε να υπάρχει ένα συμβούλιο μονιασμένο χωρίς  επιρροές  να εργαστεί για την Ανθούσα και μόνο.

Η  επιλογή θα γίνονταν  με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια. Άτομα με γνώση και εμπειρία με προσφορά και οράματα. Άτομα πετυχημένα στους τομείς που δραστηριοποιούνται, που έχουν δείξει τις ικανότητές τους στη διεκδίκηση τοπικών /δημοτικών αιτημάτων, στη διοίκηση, και κυρίως άτομα που είναι κοντά στον πολίτη, που βάζουν πάνω απ΄ όλα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του

Η ανταπόκριση αρχικά ήταν θετική αλλά δεν υλοποιήθηκε γιατί κάποιοι ήθελαν την αυτόνομη κάθοδό τους στις εκλογές με αποτέλεσμα να κατέβουν στις τοπικές εκλογές τρεις (3) συνδυασμοί.

 Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά  γιατί:
Πιστεύουμε ότι όλοι οι εκλεγέντες είναι ικανοί και θα εργαστούν ,με συνεννόηση και ενότητα , για το καλό του τόπου και μόνο γιατί η Ανθούσα έχει πολλά θέματα για επίλυση και θέλει δουλειά πολύ …… τους ευχόμαστε καλή  δύναμη , καλή θητεία και να αφήσουν έργο πίσω τους….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου