Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.




( Γράφει ο  Φώτης Κουτσοθεόδωρος)
Την Τετάρτη 18/9/2019 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ανθούσας ο καθιερωμένος αγιασμός της ανδρικής ομάδος Ατλαντίς από τον πάτερ Ιωάννη Βασιλακόπουλο. Το κλίμα ήταν ιδαίτερα όμορφο και οικογενειακό και το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδος κ. Ηλίας Βούτουνα όσο και μέλη του Δ.Σ.. Πέρα των ευχών για καλή και ευλογημένη σεζόν, ο πατήρ Ιωάννης εκτέλεσε και το καθιερωμένο πέναλτυ που μάλιστα βρήκε το στόχο του!
Στην πρώτη αγωνιστική η  Ατλαντίδα Άνετη και ωραία επεβλήθη   5-0  του Διόνυσου
Με τον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα η Ατλαντίδα, που επιβλήθηκε 5-0 εντός έδρας του Διόνυσου. Η ομάδα της Ανθούσας επιβεβαίωσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά της και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο έφτασε σε μια άνετη νίκη.
Το σκορ για τους μπλε άνοιξε στο 13’ ο Ερμάνι, ενώ ο ίδιος ένα λεπτό αργότερα έκανε το 2-0. Το ημίχρονο έληξε με 3-0 χάρη στο γκολ του Νάνου στο 43’.
Στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος Τσούνης έκανε αλλαγές, αλλά αυτό δεν περιόρισε την ομάδα του δημιουργικά, καθώς η Ατλαντίδα πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Πανόπουλο στο 79’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83’ με εκτέλεση πέναλτι ο Τρυφωνίδης.
Διαιτήτευσαν οι Παπαποστόλου, Τζαφόλιας Β., Γκούβας.
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (Γ. Τσούνης): Ούτσικας, Καραγιαννάκης, Θεοδώρου, Γεωργακόπουλος, Γκούφας, Μαυράκης (61’ Τρυφωνίδης), Ερμάνι (77’ Μηλιώνης), Νάνος, Κωτσάκης, Πανόπουλος, Καρακώστας (70’ Αντωνίου).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Άγγελος Γιάννου): Αμάραντος, Ευαγγελάτος Χ. (46’ Αρβανιτίδης), Βαϊόπουλος, Πουλιάσης, Αραβαντινός, Ευαγγελάτος Κ., Ραυτακόπουλος (67’ Λίτσας), Καλογήρου, Δαβρής (46’ Καραγιάννης), Αλεξανδρόπουλος, Σκαφδάς.
ΣΗΜΕΡΑ 28/ 9 ΣΤΗΝ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΜΕ ΤΥΠΙΚΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ  ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ ἈΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΎΝ  ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1 - 1  Λεπτομέρειες στη σελίδα ΑΘΛΗΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου