Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ –ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

 Μπήκαμε ημερολογιακά  πλέον στο Χειμώνα και ταυτόχρονα άλλαξαν και οι καιρικές συνθήκες με βροχές , καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

                                 Καλό χειμώνα λοιπόν και καλές γιορτές

Ο καιρός αυτός, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογίας θα διαρκέσει αρκετές ημέρες, πέραν τούτου Χειμώνας είναι και  πρέπει όλοι μας να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για το χειμώνα όσο και την αντιμετώπιση της επιδημίας.

 Συνιστούμε στα μέλη και  στους συμπολίτες μας να: 

.          Τηρούν  αυστηρά τα μέτρα προστασίας για τον ΚΟΡΟΝΟΪΟ.

·         Εμβολιαστούν για την εποχιακή γρίπη, όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει.

·         Περιορίσουν τις μετακινήσεις τους  με ιδιαίτερη  προσοχή τις πρωινές ώρες που οι δρόμοι είναι παγωμένοι και ειδικά  στους δρόμους ΓΡΕΒΕΝΩΝ- ΑΙΓΙΟΥ και ΣΥΡΟΥ που έχουν μεγάλη κλίση. 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΓΩΝΙΑΣ -ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ

      Ιδιαίτερη προσοχή , εάν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας έχει πιάσει πάγο, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μην προσπαθήσετε να ρίξετε ζεστό νερό γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα  να σπάσει ή να ραγίσει το γυαλί.

 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
Μπείτε στο αυτοκίνητο, βάλτε μπρος και αφού περιμένετε λίγο να δουλέψει η μηχανή ανοίξτε τη θέρμανση και βάλτε τον ζεστό αέρα.  Επιλέξτε την θέση του διακόπτη που στέλνει τον αέρα στο παρμπρίζ.
Στη συνέχεια ρίξτε στο παράθυρο αντιψυκτικό υγρό που έχετε φτιάξει μόνοι σας από νερό σε θερμοκρασία δωματίου και ξύδι.( ή αυτό που έχετε αγοράσει)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου