Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ετήσια Πολιτιστικά Προγράμματα Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Παλλήνης



Ανακοινώθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου μας (Κ.Ε.Α.Π.Π) τα ετήσια προγράμματα Αθλητισμού και Πολιτισμού και από τις 17-9-2012 άρχισαν οι εγγραφές.
Για τα Αθλητικά Προγράμματα οι Ανθουσιώτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ ποδόσφαιρο και γυμναστική ενηλίκων στο γήπεδο Λ. ΑΝΘΟΥΣΑΣ(πληροφορίες Τρίτη/Πέμπτη 14:οο-18:00)
Για τα υπόλοιπα Αθλητικά προγράμματα πρέπει να απευθυνθούν  στα 1-2-3-4 Αθλητικά Κέντρα του Γέρακα, Κλειστό Γυμναστήριο Παλλήνης , Γήπεδο ποδοσφαίρου Γ. Δέδες και κλειστό Κάντζας (Λεπτομέρειες πληροφορίες στο : www.kedp.gr  και τηλ210-6619937.
Ψάξαμε να βρούμε κάποιο πρόγραμμα πολιτισμού που να γίνεται στην ΑΝΘΟΥΣΑ αλλά δυστυχώς  δεν βρήκαμε. Προφανώς οι Ανθουσιώτες έχουν τη δυνατότητα, να μετακινηθούν εύκολα με τα Μαζικά Μέσα Μεταφοράς και τη Δημοτική συγκοινωνία και να πάνε στα: Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα (Κλειτάρχου και Αριστείδου), Κ.Ε.Ε.Τ( πρώην αποθήκες Καμπά) στην Κάντζα και στο Οινοποιείο Πέτρου για να παρακολουθήσουν τα προγράμματα που επιθυμούν.
Γενάτε το ερώτημα , γιατί δεν φρόντισαν οι αρμόδιοι να γίνουν κάποια προγράμματα και στην Ανθούσα στις αίθουσες ΚΑΠΗ και Εξωραϊστικού, που είναι διαθέσιμες για την εκτέλεση ορισμένων πολιτιστικών προγραμμάτων (όπως ανέφερε/κατέθεσε στο υπόμνημά του ο Εξωραϊστικός Σύλλογος, στη διαβούλευση της 6 - 6 – 2012).
Το παράπονο των Ανθουσιωτών είναι μεγάλο, αλλά σαν υπερήφανοι που είναι και με δίψα για μάθηση, με δική τους πρωτοβουλία, έχουν αρχίσει ήδη μαθήματα παραδοσιακών χορών και ZUMBA στην αίθουσα του Εξωραιστικού , ενώ σύντομα θ αρχίσουν μαθήματα εκμάθησης Αγγλικών και χειρισμού Ηλεκτ.Υπολογιστών. 

 Πρέπει όμως ο Δήμος να κοιτάξει και την ΑΝΘΟΥΣΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να γίνει επανεξέταση των προγραμμάτων και τόπου εκτέλεσης και να  ληφθεί μέριμνα και για τους Ανθουσιώτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου