Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης επί της οδού Ανδρονίκου



Από το Δελτίο Τύπου του Δήμου 26/7/2013

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην οδό Ανδρονίκου στο Γέρακα, παραπλεύρως του κολεγίου Byron, σε εφαρμογή απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.

Πρόκειται για τοιχίο 60 μέτρων στην ανατολική πλευρά του Σχολικού συγκροτήματος, η κατασκευή του οποίου θα δώσει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης του ρυμοτομικού σχεδίου στην συγκεκριμένη περιοχή.

Με την κατασκευή του συγκεκριμένου τοιχίου επιλύεται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής των οποίων η ταλαιπωρία, από την διάνοιξη της οδού Ανδρονίκου, ιδιαιτέρως κατά τους χειμερινούς μήνες, ήταν μεγάλη.  


Το εν λόγω έργο, ξεκίνησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς υποσταθμού της ΔΕΗ, η οποία ήταν απαραίτητη προϋπόθεση.

Να σημειωθεί ότι η επιλογή του χρόνου κατασκευής (Ιούλιος και έως 15 Αυγούστου), για την κατασκευή, ήταν η ενδεδειγμένη καθώς το κολλέγιο παραμένει κλειστό.
............................................................................
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εμείς οι κάτοικοι της οδού Σουλιωτών στην Ανθούσα περιμένουμε να επιλυθεί και το δικό μας πρόβλημα, ΄΄ Είμαστε ελεύθεροι αποκλεισμένοι ΄΄ …δεν έχουμε πρόσβαση ούτε με παιδικό καρότσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου