Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δημοτικά – Κοινωνικά Ιατρεία του Δήμου Παλλήνης



Συνεχίζουν δυναμικά τη λειτουργία τους τα Δημοτικά – Κοινωνικά Ιατρεία του Δήμου Παλλήνης
 Mε προτεραιότητα στους αδύναμους συμπολίτες μας, τους ανασφάλιστους και τις ευπαθείς ομάδες, συνεχίζουν το έργο τους, οι 24 Εθελοντές Ιατροί που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις γνώσεις τους και τις υπηρεσίες τους στα Δημοτικά - Κοινωνικά Ιατρεία του Δήμου Παλλήνης.

Τα Δημοτικά - Κοινωνικά Ιατρεία προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ μία δέσμη βασικών υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλους τους δημότες, αλλά με προτεραιότητα στους ανασφάλιστους δημότες.

Τα Δημοτικά και Κοινωνικά Ιατρεία βρίσκονται στην οδό Υψηλάντου 3 στην Παλλήνη και δέχονται με ραντεβού, στα τηλέφωνα: 2106668944 και 2106668888.

Οι ειδικότητες των εθελοντών ιατρών που συνεργάζονται με τα Δημοτικά - Κοινωνικά Ιατρεία, είναι:
Διαιτολόγος, Χειρουργός, Νευρολόγος, Παιδίατρος, Γυναικολόγος, Καρδιολόγος, Ουρολόγος, Οδοντίατρος, Ορθοπεδικός, Παθολόγος, Παθήσεις Μαστού, Ω.Ρ.Λ., Ενδοκρινολόγος, Πνευμονολόγος, Οφθαλμίατρος

Ο Δήμος Παλλήνης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του στους εθελοντές Ιατρούς που στηρίζουν και υλοποιούν με τις δωρεάν υπηρεσίες τους αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας.
Από το Δήμο Παλλήνης εκφράζεται για μια ακόμη φορά η επιθυμία – ευχή ώστε η εθελοντική προσφορά των Ιατρών να μην γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από αυτούς που δεν το έχουν ανάγκη
πηγή:Δελτίο τύπου Δήμου Παλλήνης 17/3/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου