Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Εορτασμός επετείου 25 Μαρτίου στην Ανθούσα


Πλημμυρίσαμε από αισιοδοξία σήμερα, στη διπλή γιορτή  για την επέτειο της 25 Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου,  με τις λιτές αλλά ουσιαστικές εορταστικές εκδηλώσεις.



Βοηθούσης της ανοιξιάτικης μέρας οι Ανθουσιώτες από το πρωί προσήλθαν στην Εκκλησία όπου παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία παρουσία του νέου Αντιδημάρχου κ Μπάρπα Ιωάννη , του πρώην Προέδρου του Δ.Σ και Δημοτικού συμβούλου Παλλήνης κ Λιακόπουλου Άγγελου, του προέδρου της Δ.Ε  Ανθούσας Δρακόπουλου Πέτρου του Αντιπροέδρου  κ Μανάκου Αν.λοιπών συμβούλων ,των μαθητών με τις σημαίες των σχολείων τους εκπροσώπους των διαφόρων συλλόγων και πλήθους πιστών.



Στη συνέχεια στην πλατεία Ηρώων ακολούθησε επιμνημόσυνος δέηση ,στη μνήμη των νεκρών των Εθνικών μας αγώνων. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η διευθύντρια του Γυμνασίου  κ Αναστασίου.


Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων  στο μνημείο Ηρώων από τον Αντιδήμαρχο κ Μπάρπα Ι. ,τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε  Ανθούσας κ Μανάκο Αν., τους  μαθητές των  Σχολείων  και τους εκπροσώπους των Συλλόγων ,με ιδιαίτερο χειροκρότημα στα μικρά βλαστάρια της προσχολικής εκπαίδευσης.


Θερμά συγχαρητήρια   τα παιδιά του Γυμνασίου και τους καθηγητές τους, γιατί με την όλη παρουσία τους με τις παραδοσιακές τους φορεσιές,  την απαγγελία και τους παραδοσιακούς χορούς,  έδωσαν ,για πρώτη φορά στον τόπο μας, ιδιαίτερη λαμπρότητα στον εορτασμό .


Ακολούθησε  η παρέλαση , όπου όλο καμάρι τα παιδιά του Δημοτικού και Γυμνασίου παρέλασαν προ των επισήμων  καταχειροκροτούμενα.   ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!


Ακολουθούν λίγες φωτογραφίες και video:

















1 σχόλιο:

  1. Ρωτήθηκα με ποιο δικαίωμα έκανα την ανάρτηση ''των παιδιών μας'' του video που χορεύουν στην πλατεία και απάντησα ότι Εθνική γιορτή χορεύουν με Εθνικές στολές Ελληνικούς χορούς στην πλατεία έμπροσθεν των επισήμων και των κατοίκων και όχι μεμονωμένα ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO που χορεύουν και αναρτήθηκε στο yoytoube να με ενημερώσουν για να τα κατεβάσω.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΦΕΤΟς ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ.ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ ΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΕΠΟΝΩΜΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή