Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Ανθουσιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εξωραϊστικού


Γέμισε σήμερα ,το μεσημέρι, ο αύλειος χώρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Ανθούσας από τα μέλη και φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ για αποχαιρετισμό του Καλοκαιριού και καλωσόρισμα του Φθινοπώρου.
Το Δ.Σ φρόντισε και με επαγγελματικό σέρβις,πρόσφερε  καλοψημένα σουβλάκια , παγωμένα αναψυκτικά,μπύρες και σαλάτες σε τιμές κόστους. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και σχολίασαν ευμενώς την απόφαση του Δ.Σ να γίνει η συνεστίαση το μεσημέρι γιατί δόθηκε η ευκαιρία να έρθουν μικροί και μεγάλοι και τα μικρά παιδιά να παίξουν στην παιδική χαρά.Ήταν μια Κυριακάτικη έξοδος,οικογενειακή με πολλούς φίλους.για φαγητό -ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Θόδωρος Πρασσάς καλωσόρισε τους προσελθόντες και αναφέρθηκε  στις προσπάθειες του Συλλόγου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ανθούσας και ανέφερε ότι επιτέλους μετά από 60 χρόνια στις 12 Αυγούστου δημοσιεύτηκε σε Φ.Ε.Κ ένταξη στο σχέδιο της Ανθούσας, κάνοντας μνεία σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και τόνισε ότι για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της πράξης εφαρμογής ώστε να αρχίσει η οικοδόμηση.
Μετά από απαίτηση των παρευρισκομένων το λόγο έλαβε ο πρώην Αντιδήμαρχος Παλλήνης και χειριστής του θέματος ένταξης στο σχέδιο, συντοπίτης μας Γρηγόρης Καραγιάννης ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε ονομαστικά σε όλους, ανεξαιρέτως, προηγούμενους χειριστές , ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε για την καίρια θέση που του ανέθεσε προκειμένου, να σχεδιάσει και ολοκληρώσει την πολεοδομική μελέτη Ανθούσας, έτσι ώστε σήμερα να βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε δημοσιευμένη στο Φ.Ε.Κ την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης. Ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν και κατανοεί όσους δυσανασχέτησαν όταν μέσω επιστολών του ενημέρωνε για τη πρόοδο της ένταξης και δεν το πίστευαν γιατί πολλές φορές στο παρελθόν είχαν πάρει τις ίδιες υποσχέσεις.
Καταλήγοντας  είπε ότι η ένταξη είναι νίκη όλων των Ανθουσιωτών και ο ίδιος αισθάνεται δικαιωμένος  από το αποτέλεσμα, αφού για να επιτευχθεί αυτό κατέθεσε την προηγούμενη τετραετία ακόμα και την ψυχή του
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Δ.Ε Ανθούσας Πέτρος Δρακόπουλος ,όπου μετέφερε  τις ευχές του Δημάρχου ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων.Αναφερόμενος στο σχέδιο  είπε  ότι για το σχέδιο εκτός από όσους αναφέρθηκαν υπάρχουν και πολλοί  αφανείς ΄΄ ήρωες΄΄,όπως ο Μιχάλης Σπύρου και άλλοι που σε κάποια στιγμή πρέπει να τους τιμήσουμε.
Εντύπωση προκάλεσε η παντελής απουσία των αιρετών (Τοπικών και του Δήμου) που, σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση, είχαν προσκληθεί.







1 σχόλιο:

  1. Στη χθεσινή 19/9 συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου (παρόντων προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Λιακόπουλου Αγγ. και Αντιδημάρχου Μαντώρου Ανδ.) ειπώθηκε ότι δεν ελήφθη από κανέναν καμία πρόσκληση. Τονίζουμε ότι για να γραφεί η απουσία είχαμε τη διαβεβαίωση του προέδρου του Εξωραϊστικού ότι είχαν προσκληθεί.Σήμερα με τα μέσα που υπάρχουν μπορούμε κάλλιστα να ενημερώσουμε τους πάντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή