Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

H ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΤΥΡΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

πηγή: Pallini Press on Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 | 7:20 μ.μ.


Αγαπητοί Συμπολίτες,
Με αίσθημα ευθύνης και με σταθερή προσήλωση στις αξίες που υπηρετώ, με συνέπεια στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, απευθύνομαι σήμερα σε όλους εσάς, ανακοινώνοντας την πρόθεση μου να είμαι επικεφαλής ενός νέου Δημοτικού Συνδυασμού και φιλοδοξώντας να οικοδομήσω μαζί σας μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης.
Η νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται νέα, άφθαρτα πρόσωπα και ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν τα προβλήματα του Δήμου, έχουν «ζυμωθεί» με την ενεργό παρουσία τους στην τοπική κοινωνία και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν με τις ικανότητες τους στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων από τις λανθασμένες πολιτικές επιλογές του παρελθόντος.
Ενωμένη η τοπική κοινωνία, απαλλαγμένη από μικροσυμφέροντα να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και να μετατρέψει τις δυσκολίες σε ευκαιρίες ανάπτυξης χρησιμοποιώντας το καλύτερο διαθέσιμο, έμπειρο δυναμικό της.
Η νέα εποχή που ζούμε, δε χρειάζεται προχειρότητες και «Σωτήρες». Η εποχή των «Σωτήρων» είναι παρελθόν. Χρειάζονται άνθρωποι που διαθέτουν εμπειρία, γνώση, εργατικότητα και πνεύμα συνεργασίας έτσι ώστε το οικοδόμημα που θα δημιουργηθεί να αποπνέει σεβασμό και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στην περιοχή. Να διαχειριστούν την εξουσία προς όφελος των δημοτών και όχι ιδιοτελών συμφερόντων.
Με βάση όλα αυτά, αποφάσισα να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Παλλήνης.
Η απόφαση μου αυτή υπαγορεύθηκε πρώτα απ’ όλα από την εμπιστοσύνη που εκφράστηκε στο πρόσωπο μου στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και από τις επανειλημμένες συζητήσεις και προβληματισμούς με γνωστά πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα, αλλά και από την αγωνία πολλών συμπολιτών μας για το μέλλον του Δήμου μας.
Περάσαμε πολλά χρόνια απραξίας και κακής διαχείρισης των δημοτικών πραγμάτων από τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Σήμερα είμαστε ακριβώς στο σταυροδρόμι των επιλογών για να εμφανίσουμε μια νέα δημοτική πρόταση. Μια πρόταση αναγεννησιακή για τον Δήμο της Παλλήνης. Μια νέα εποχή για το Δήμο μας, για εμάς!
Με δεδομένη την αγάπη μας για το Δήμο, με δεδομένη τη θέληση μας να προσφέρουμε και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε συμπολίτη μας,
σας καλούμε όλους να έρθετε κοντά μας.
Θέλουμε τη συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του Δήμου μας, για τη συγκρότηση ενός νέου πολυσυλλεκτικού δημοτικού συνδυασμού και την κατάρτιση ενός ρεαλιστικού προγράμματος για την Ανθούσα, τον Γέρακα, την Παλλήνη, που θα υλοποιηθεί μέσα στη διάρκεια της επόμενης δημοτικής περιόδου.
Ας ενώσουμε την αγάπη μας για το Δήμο μας και πάνω από όποιες κομματικές μας επιλογές να στρατευθούμε σε μια κοινή προσπάθεια για να πετύχουμε περισσότερους στόχους και να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας όπως πραγματικά του αξίζει. Σύγχρονη και ανθρώπινη.
Παναγιώτης Μερτύρης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου