Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ

Θρασύτατοι κλέφτες διαρρήξανε σήμερα Κυριακή στις 9μμ το σπίτι συντοπίτη μας , σε κεντρικότατο σημείο με κίνηση (διασταύρωση Μεσσήνης &Αγίας Θεοδώρας),που οι ιδιοκτήτες είχαν φύγει από το σπίτι τους πριν μια ώρα περίπου .
Από πληροφορίες των περιοίκων στις 2100 περίπου ακούστηκαν 2-3 δυνατοί κρότοι και όλοι τους ανήσυχοι βγήκαν να δουν τι συμβαίνει, μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι ο θόρυβος και οι γοργές κινήσεις δεν ήταν από τους ιδιοκτήτες που σημειωτέον ετοιμάζονται για γάμο την άλλη βδομάδα αλλά από τα θρασύτατα κλεφτρόνια όπως διαπιστώθηκε.
Από πληροφορίες που συγκεντρώσαμε ήταν οργανωμένη συμμορία 4-5 ατόμων, αποτελούμενη από  τσιλιαδόρους , μπουκαδόρους  και αυτοκίνητο σε αναμονή που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σπάσανε την πόρτα του υπογείου, διαρρήξανε με λοστό  τη κεντρική πόρτα του ισογείου, ψάξανε όλο το σπίτι και το πατάρι ακόμα , κάνοντας τα πάνω κάτω ψάχνοντας πιθανόν  για χρήματα αφού δεν πήραν ηλεκτρικά είδη ,φορητούς υπολογιστές κτλ.
Μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι γείτονες ότι πρόκειται για κλέφτες, να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και ιδιοκτήτη  αυτοί εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα με ένα σκούρο αυτοκίνητο  από την οδό Αγίας Θεοδώρας και Σύρου. Ένας εκ των τσιλιαδόρων δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στο όχημα και κυνηγήθηκε από συντοπίτη μας μέχρι την οδό Σύρου όπου και έστριψε αριστερά προς το ρέμα ανάμεσα στα δέντρα και εξαφανίστηκε.

Πολλαπλές είναι φέτος οι  διαρρήξεις στο προάστιό μας και μάλιστα με οργάνωση  , φαίνεται είμαστε στόχος της ίδιας σπείρας αφού σχεδόν πάντα ενεργούν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο και εξαφανίζονται από την οδό Σύρου .Είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβει η Αστυνομία γιαυτό πρέπει σε κάθε γειτονιά να έχουμε τα τηλέφωνα όλοι όλων των γειτόνων, να ενημερώνουμε για την απουσία μας και για κάθε  ύποπτη κίνηση και να μην εφησυχάζουμε στον καναπέ αλλά να γίνουμε καχύποπτοι, προπάντων δε να ενημερώνουμε την Αστυνομία για ύποπτες κινήσεις αυτοκινήτων/ατόμων γιατί έτσι μπορούμε να προλάβουμε ή να αποθαρρύνουμε τους κλέφτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου