Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ –ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο "ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ".

Με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες γιορτάστηκε, λιτά Εθνικά και Θρησκευτικά, η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στο προάστιό μας.

Κατάμεστη η εκκλησία μας στη θεία λειτουργία και τη δοξολογία όπου ο πατέρας Ιωάννης, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στο εορτολογικό -θεολογικό μέρος της ημέρας.

 Στη συνέχεια στην πλατεία ηρώων τελέστηκε επιμνημόσυνος δέηση και η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κ. Κόκλα   εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας, φέρνοντάς μας αναμνήσεις από το παρελθόν και  ερεθίσματα για το σήμερα  και το μέλλον…και έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον.

Ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών των σχολείων μας που με την άψογη εμφάνισή τους, τη ζωντάνια τους και το φωτεινό τους βλέμμα, απόσπασαν θερμότατα χειροκροτήματα και αναπτέρωσαν τις ελπίδες μας ότι αυτά τα παιδιά είναι πράγματι το μέλλον του τόπου μας που πρέπει με κάθε τρόπο να τα βοηθήσουμε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και γιατί όχι να μας βγάλουν από τη σημερινή μας  δυσμενή κατάσταση.

Σημαδιακή η εμφάνιση του "ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ" με τα παιδιά του Γυμνασίου που  παρέλασε μαζί τους, (ΦΩΤΟ), ακολουθώντας  τα σε όλη τη διαδρομή.
Λίγες φωτογραφίες:




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου