Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2015

Στις 10, 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 8.00 μ.μ., στηνΠλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής(πίσω από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2015.

Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.

Τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ”, που διοργανώνονται για 36ηχρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή και ταυτόχρονα δημιουργική διέξοδο.

Η πρώτη μέρα (Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου) θα έχει άρωμα παλιού ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ. Θα ταξιδέψουμε στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και θα αφεθούμε για κάποιες ώρες στη μαγεία του ασπρόμαυρου και στην αθωότητα εκείνης της εποχής παρακολουθώντας τις αγαπημένες σε όλους μας ταινίες “Τζένη - Τζένη” (με την προεκλογική μάχη “Γκόρτσου-Μαντά”) και “Υπάρχει και φιλότιμο” (με τον αλησμόνητο “Μαυρογυαλούρο”). Οι ταινίες είναι μια ευγενική προσφορά της ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ.

Η δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου) είναιαφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥενώ νωρίτερα θα υπάρχει ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ των παιδιών από την εκπληκτική ομάδα του PLAYGROUP HELLAS.

Η τρίτη ημέρα (Σάββατο 12 Σεπτεμβρίουπεριλαμβάνει ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ με τη ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ με το δεξιοτέχνη στο βιολί ΝΙΚΟ ΕΥΒΟΙΩΤΗ και την ορχήστρα τους,καθώς και ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ από επίλεκτοΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝΣτοχώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο με ποτά (μπύρες-αναψυκτικά-νερό) και σουβλάκια για τους επισκέπτες τηςεκδήλωσης.

Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ διοργανώνονται από το Σύλλογο “ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ” με τη συνδρομή του Δήμου Παλλήνης.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης:
Γυμναστήρια DESPORT HEALTH CLUBS”, Super Market “MARKET IN”, Οικοδομικές Επιχειρήσεις ΠΑΝΜΕΡΤΥΡΗΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε.

Ραντεβού και φέτος στην πλατεία!
Για 36η χρονιά και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη!

Επικοινωνία:

facebook tags: Νεοπαλλήνεια ή neopallineia (groupfan page)
twitter @ Neopallineia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου