Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Έπρεπε να επέμβει ο Δήμαρχος...

Έπρεπε να επέμβει ο Δήμαρχος για να γίνουν σε μια βδομάδα έργα μικρού κόστους αλλά μεγάλης σημασίας που ταλαιπωρούσαν και εγκυμονούσαν μεγάλους κινδύνους για τους Ανθουσιώτες.
Συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μεσσήνης και Αιγίου, δίπλα από την παιδική χαρά του Εξωραϊστικού Συλλόγου, υπήρχε τάφρος όμβριων υδάτων που μετά την εκτέλεση του έργου συλλογής στην οδό Μεσσήνης έπρεπε να καλυφθεί, πλην όμως  από το 2010 παρέμενε ακάλυπτη με σοβαρότατο κίνδυνο για τα οχήματα τους πεζούς και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά γιατί το πεζοδρόμιο είναι ελάχιστο, όπως φαίνεται στην από το 2011 φωτογραφία.
Κατά καιρούς είχαν υποβληθεί προτάσεις και αιτήματα για την λήψη απαιτούμενων μέτρων/ενεργειών αλλά μάταια.Τελικά μετά την ενημέρωση που έγινε στον κ. Δήμαρχο από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, μέσα σε μιά βδομάδα τοποθετήθηκε ένα καλαίσθητο και ασφαλές κιγκλίδωμα.(φωτο) 

Στη δεύτερη περίπτωση ,από τον Ιανουάριο του 2015, το τμήμα της Λ.Ανθούσας από τη στροφή Μαραθώνος μέχρι το ύψος του Νεκροταφείου, λόγω κλοπής του καλωδίου παροχής ρεύματος,δεν υπήρχε νυχτερινός φωτισμός με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η κυκλοφορία  πεζών ως και η αναμονή στη στάση των λεωφορείων . Αποκαταστάθηκε η βλάβη αυτή τη βδομάδα με την παρέμβαση του Δημάρχου.
Οι Ανθουσιώτες πίστεψαν σε σας κ. Δήμαρχε, σας αγάπησαν /υποστήριξαν και ακόμα ελπίζουν ότι θα τηρήσετε την υπόσχεσή σας ότι θα φροντίσετε να επιλυθούν όλα τα χρονίζοντα προβλήματα και να γίνει πρότυπος οικισμός. Υπάρχουν πολλά μικρά αλλά και μεγάλα προβλήματα και περιμένουμε να δώσετε τις κατευθύνσεις προγραμματισμό και επίλυση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου