Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 301

ΑΠΟ «ΠΕΝΤΕΛΗ – ΣΤ. ΠΑΛΛΗΝΗ – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ γΓΕΡΑΚΑ                                         ΣΕ    " ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΑΝΘΟΥΣΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ" .

Δημοσιεύουμε  το Δελτίο τύπου του Δήμου μας
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμος Παλλήνης προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες με υπεύθυνο και έγκυρο τρόπο εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο τύπου:
Μετά από συνεχείς προσπάθειες και συντονισμένες παρεμβάσεις στον ΟΑΣΑ, η Δημοτική Αρχή της Παλλήνης, κατάφερε να οριστικοποιηθούν οι αλλαγές στην Λεωφορειακή Γραμμή 301 και η ονομασία της λεωφορειακής γραμμής να τροποποιηθεί σε 301 " ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΑΝΘΟΥΣΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ " για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παλλήνης, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις παρατηρήσεις του επιβατικού κοινού, και εργαζομένων στον Ο.ΣΥ. ΑΕ (Οδικές Συγκοινωνίες).
Η προσπάθεια συνεχίστηκε μετά την επιστολή (αρ. πρωτ. 14586) του Δημάρχου Παλλήνης κ. Α. Ζούτσου στις 7-4-2017 και συντονίστηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Θ. Σταματίου και τον πρώην Αντιδήμαρχο, Δημοτικό Σύμβουλο Α. Μαντζώρο.
Ημερομηνία εφαρμογής της απόφασης έχει ορισθεί η 1-10-2017.
Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με τις ώρες των δρομολογίων. 
Σύντομα επίσης αναμένεται να δοθεί λύση και για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση της περιοχής Πηγάδια Ανθούσας.

Οι κάτοικοι της περιοχής ΠΗΓΑΔΙΑ περιμένουν να δοθεί  λύση στην πρότασή τους για τη μεταφορά της ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ του 324 στην οδό ΜΕΣΣΗΝΗΣ στα ΠΗΓΑΔΙΑ καθότι θα εξασφαλιστεί  σταθερή συγκοινωνία ιδιαίτερα στη κάθοδο και ανταπόκριση/ μετεπιβίβαση στα ΜΣΤ ( ΜΕΤΡΟ & ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ) Ως και στη Λεωφορειακή  γραμμή κορμού Α-5, με όλες τις καιρικές συνθήκες ,χιόνι, παγετός κτλ .

1 σχόλιο:

  1. Ας ελπίσουμε τώρα και στην βελτίωση του 324 ξανά μέσω της ενοποίησης της γραμμής με το 306 καθώς η σύνδεση με την Πλακεντίας εξυπηρετούσε πολλούς κατοίκους των Εργατικών και της Κάντζας αλλά και της Ανθούσας καθώς θα μπορεί να έχει πλέον πάλι δύο γραμμές η Ανθούσα για την Πλακεντία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή