Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ



                                       ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ.- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ                
Δημιουργείται στην Ανθούσα μία ομάδα εθελοντών πυρασφάλειας παράλληλα με το πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει ο δήμος ώστε να έχουμε καλύτερο έλεγχο σε περίπτωση μιας πυρκαγιάς.

Ζητούνται εθελοντές οι οποίοι θα καλύπτουν κατά τις νυχτερινές ώρες κάποιες συγκεκριμένες διαδρομές εντός της Ανθούσας. Ήδη έχουν ενδιαφερθεί κάποιοι πολίτες αλλά   κάνουμε έκκληση να  έρθουν περισσότεροι προκειμένου να εξασφαλίσουμε πλήρη και άνετη κάλυψη χωρίς ιδιαίτερη καταπόνηση .

 Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ήδη δύο πυροφυλάκια ένα στην περιοχή Μπαλσα και ένα στην οδό Σύρου όπου και λειτουργούν από τις 2.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το πρωί.Ενα αυτοκίνητο του δήμου κατά τις νυχτερινές ώρες κάνει περιπολίες και πέρα των προσπαθειών για τον καθαρισμό οικοπέδων και αποψίλωση υπάρχει και μία υδροφόρα σε κατάσταση 24ωρης επιφυλακής.

Ένας επιπλέον στόχος είναι ο εξοπλισμός των πυροσβεστικών φωλιών που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης. Οι βραδυνές περιπολίες των εθελοντών θα έχουν ως αποτέλεσμα αφενός να γίνει πιο γρήγορα αντιληπτό το οποιοδήποτε δυσάρεστο περιστατικό αλλά επιπλέον θα είναι και μία αποτρεπτική ενέργεια προκειμένου να αποφύγουμε και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Το αυτοκίνητο αυτό θα κινείται ενώ στην οροφή του θα έχει φάρο χρώματος πορτοκαλί που θα είναι αποτρεπτικός για οποιαδήποτε παραβατική περίπτωση.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  Η ΑΝΘΟΥΣΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!

Τηλέφωνα επικοινωνίας Μαρκουλης Γιώργος 6944697310, Μιγλακης Νίκος 6974860413.

1 σχόλιο: