Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ Κ.Α.Π.Η Ανθούσας γιόρτασε τον προστάτη του Άγιο Χαράλαμπο


Το ΚΑΠΗ Ανθούσας γιόρτασε σήμερα τον προστάτη του Άγιο Χαράλαμπο, το πρωί  τα μέλη του, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ Δημ.Μπαξεβάνης και ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ κ Παν, Σωτηρόπουλος, εκκλησιάστηκαν στον Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου κατά τη Θεία Λειτουργία έγινε Αρτοκλασία και  Επιμνημόσυνος Δέηση στη μνήμη των εκλιπόντων φίλων και μελών .

Στη συνέχεια στο εντευκτήριο του ΚΑΠΗ αντηλλάγησαν ευχές , παρατέθηκε καφές και διανεμήθηκαν τα κόλλυβα και οι άρτοι. παρουσία του προέδρου του Νομικού προσώπου και του προέδρου των ΚΑΠΗ

Το απόγευμα στις 18:30 στην κατάμεστη αίθουσα , παρουσία του Δημάρχου  Δημοτικών και Τοπικών αρχών ,έλαβε χώρα εορταστικό πρόγραμμα με πλούσιο μπουφέ με εκλεκτά εδέσματα που έφεραν οι κυρίες μέλη ,καθώς και  λιχουδιές κρασί και αναψυκτικά  που φρόντισαν οι υπεύθυνοι του ΚΑΠΗ.


Οι ‘’παλιοί’’ μας φίλοι Διονύσης και Αντώνης με το ακορντεόν και τις υπέροχες φωνές τους μας διασκέδασαν με παλιά παραδοσιακά και νοσταλγικά τραγούδια που τραγουδήσαμε μαζί τους , γρήγορα άρχισε ο χορός και το γλέντι που συνεχίστηκε με δημοτικά  τραγούδια και χορό.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά  ζεστό φιλικό κλίμα διασκέδαση ανταλλαγή ευχών ,επιθυμία και ευχή ΟΛΟΙ να είμαστε υγιείς και παρόντες τον επόμενο χρόνο

Με το πέρας της εκδήλωσης απολαύσαμε το ολόγιομο φεγγάρι που χαρακτηρίστηκε ως καλός οιωνός

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου