Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Άμεση η ανταπόκριση των κατοίκων της Ανθούσας.

  Ελλάδα φλέγεται και ιδιαίτερα η Αττική. Κίνδυνος μεγάλος ,ήδη στην Ανθούσα τις προηγούμενες  μέρες είχαμε 2 εστίες πυρκαγιών που με άμεση  επέμβαση εξουδετερώθηκαν στη γέννησή τους.

Η Πολιτική προστασία της Ανθούσας και του Δήμου έχουν λάβει τα απαιτούμενα μέτρα και επιπρόσθετα ,μετά το γενικό ξέσπασμα των πυρκαγιών έγινε κάλεσμα σε εθελοντές προκειμένου να συνδράμουν στην πυρασφάλεια της Ανθούσας.

Η ανταπόκριση των κατοίκων της Ανθούσας ήταν πολύ μεγάλη και η πρώτη συνάντηση  έγινε το βράδυ της 5/8 στη θέση ΄΄καραούλι΄΄, όπου έγινε σχετική ενημέρωση και τονίστηκε η αναγκαιότητα της ενεργοποίησης της ομάδας εθελοντών , προκειμένου να ενισχύσουν με την παρουσία τους τις περιπολίες σε συνεργασία με τον Δήμο και την πολιτική προστασία  αλλά και την Π.Υ.

Κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας, εκτός από τα πυροφυλάκια,  βρισκόντουσαν ακροβολισμένοι σε διάφορα σημεία της πόλης.

Στην προσπάθεια εντοπισμού μιας ανεπιθύμητης εστίας έχουν επιστρατευθεί και τα αυτοκίνητα της ιδιωτικής εταιρείας security.

Αυτοκίνητο του δήμου με ειδικό φανό περιπολεί κατά τη διάρκεια της νύχτας .

Η εθελοντική ομάδα η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσει κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου εντείνοντας τις προσπάθειες της.

Στόχος να αποκτήσει το δικό της σημείο μόνιμης παρουσίας όπως είχε προβλεφτεί με το πυροφυλάκιο της οδού  Ρόδου, το οποίο θα λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου