Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

«Σε κοινό ψήφισμα και κινητοποιήσεις για την παιδεία συμμετέχει ο Δήμος Παλλήνης».


Στο  κοινό ψήφισμα των 11 Δήμων που  εκφράζουν και πάλι την διαμαρτυρία τους για τις περικοπές στην παιδεία συμμετέχει  ο Δήμος Παλλήνης καταγγέλλοντας την ολιγωρία της πολιτείας σε θέματα που πλήττουν την εύρυθμη λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Συγκεκριμένα οι Δήμοι  Ασπροπύργου, Αχαρνών, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Διονύσου, Ελευσίνας, Κρωπίας, Λαυρεωτικής , Μάνδρας- Ειδυλλίας, Μαραθώνος, Μαρκοπούλου- Μεσογαίας, Μεγαρέων, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σαρωνικού, Σπάτων-Αρτέμιδος, Φυλής, Ωρωπού με κοινό ψήφισμα τους εκφράζουν την αντίδραση τους για τις τεράστιες περικοπές της κυβέρνησης στον τομέα της παιδείας , οι οποίες ξεπερνούν το 50% και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε περεταίρω κινητοποιήσεις.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης  Ζούτσος  ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να σταθούν στο πλευρό της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας και των οικογενειών τους ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΑ  ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ   ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  την Τρίτη  23 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11:30 π.μ. στο Υπουργείου Οικονομικών. (Προσυγκέντρωση  11:00 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου