Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΡΑΚΑ



Στo πλαίσιοo των πολιτιστικών προγραμμάτων του Δήμου Παλλήνης για την περίοδο 2012-2013, ο Δήμος Παλλήνης υποδέχτηκε ξανά την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
Το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Γέρακα υποδέχθηκε πλήθος κόσμου που ήρθε για να παρακολουθήσει την προγραμματισμένη συναυλία.
Κορυφαία έργα από καταξιωμένους κλασσικούς συνθέτες εκτελέστηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας μαγεύοντας το κοινό και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Την ορχήστρα διεύθυνε ο διακεκριμένος μαέστρος και τρομπονίστας κος Ανδρέας Πυλαρινός ο οποίος έχει διευθύνει επανειλημμένως όλες τις ελληνικές συμφωνικές ορχήστρες καθώς και διάσημες ορχήστρες στο εξωτερικό, ενώ σολίστ βιολιού της βραδιάς θα είναι ο κος Απόλλων Γραμματικόπουλος, καθηγητής στο Ωδείο Αθηνών ο οποίος αφότου βραβεύθηκε στον διεθνή διαγωνισμό Άλπε-Άντρια στη Γκορίτσια της Ιταλίας εμφανίζεται τακτικά ως σολίστ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η εκδήλωση σημείωσε, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, εξαιρετική επιτυχία επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειες του Δήμου Παλλήνης για τη μουσική καλλιέργεια των συμπολιτών μας και την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου εν γένει.
Η συναυλία της Κ.Ο.Α. στο Δήμο Παλλήνης είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο των εμφανίσεων της Ορχήστρας και φυσικά το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου