Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μπορούμε και σήμερα να διασκεδάσουμε.

 


Δύσκολες μέρες  -Δύσκολοι καιροί. Περιορίστηκαν οι έξοδοι και οι διασκεδάσεις, οι άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους  παρέα με το χαζοκούτι.
Την  Πέμπτη 16/5, ο συντοπίτης μας Θωμάς Κωστούλας απέδειξε ότι μπορούμε και σήμερα να διασκεδάσουμε πολύ καλύτερα από  το παρελθόν, αρκεί να κάνουμε σωστό προγραμματισμό και να εκμεταλλευτούμε  τους διατιθέμενους χώρους εκδηλώσεων των Συλλόγων και της Δ. Ενότητας
Ζήτησε και έλαβε την άδεια να περάσει με τους καθημερινούς του φίλους  στο ΚΑΠΗ μια μέρα χωρίς τάβλι και δηλωτή, αλλά με κρασάκι και φαγητό, λόγω της εορτής του.
Για τα  φαγητά (κατσικάκι ψητό , σπιτικές τυρόπιτες και σπανακόπιτες , τυριά, σαλάτες) φρόντισε η σύζυγος του , ήταν όλα υπέροχα και τα τιμήσαμε δεόντως .
Ο Γιώργος με τον  Ηλία και την Κατερίνα είχαν την επιμέλεια για την προετοιμασία του χώρου , το σερβίρισμα και αποδείχτηκαν επαγγελματίες.
Το γλέντι ξεκίνησε με παραδοσιακή μουσική με cd  αλλά γρήγορα πήρε τα ηνία με το ακορντεόν του ο Χριστόδουλος Παναγιωτάκης  και όλοι μας  σιγοτραγουδήσαμε παλιές επιτυχίες .
Καλή παρέα, υπέροχα σπιτικά φαγητά, εκλεκτά κρασιά, μουσική, τραγούδι , χορός, φιλικό οικογενειακό περιβάλλον. Περάσαμε ένα υπέροχο 3ωρο
 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΘΩΜΑ. Ας ακολουθήσουν  και άλλοι το παράδειγμά σου, τα παιδιά ήδη έχουν αρχίσει να γιορτάζουν  τα γενέθλια στην αίθουσα του Εξωραϊστικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου