Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ανθούσας έκοψε την πίτα

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση του Συλλόγου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε την Κυριακή 26-1-2014 στην έδρα του Συλλόγου.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος και ικανός αριθμόςΑντιδημάρχων και  Δημοτικών Συμβούλων ,σχεδόν από όλες τις παρατάξεις
Η προσέλευση των μελών αλλά και των φίλων του Συλλόγου ήταν εντυπωσιακή  και η αίθουσα του Συλλόγου δεν μπόρεσε να χωρέσει όλους με αποτέλεσμα αρκετοί να μείνουν στο προαύλιο.
Η  μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων καθώς και των αιρετών εκπροσώπων,είναι ενδεικτικό της δυναμικής παρουσίας που έχει αναπτύξει ο Σύλλογος τα τελευταία χρόνια και της άψογης συνεργασίας με όλους τους φορείς, υπάρχει αναγνώριση και πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την πρόοδο της Ανθούσας.
Τη γιορτή ξεκίνησε με τα κάλαντα που έψαλαν με τις υπέροχες φωνές τους οι Ανθουσιωτοπούλες  μαθήτριες γυμνασίου, Ντάλλα Κων/να, Καναβού Βασιλική και Ντάλλαρη Χρυσούλα, με την δασκάλα πιάνου και βιολιού,Μάνδραλη –Αντωνιάδου Δήμητρα στο αρμόνιο, που καταχειροκροτήθηκαν .
Ο πρόεδρος του Συλλόγου  ευχήθηκε εκ μέρους του ΔΣ , αναφέρθηκε περιληπτικά στα πεπραγμένα του 2013  τους στόχους για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν
Χαιρετισμό απεύθυνε  ο Δήμαρχος  και αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία και  δραστηριότητες του Συλλόγου . Τυχερός  ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Αβαρικιώτης που βρήκε το''φλουρί'' και πήρε το δώρο, μία ασημένια εικόνα, με τη ‘’Βρεφοκρατούσα’’.
Πηγή:http://eksanthousas.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου