Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Χτύπησαν ξανά οι διαρρήκτες στην Ανθούσα



Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί στους κατοίκους του προαστίου μας, το φαινόμενο των συχνών και επαναλαμβανομένων  τελευταία  διαρρήξεων.
Τελευταία περίπτωση χθες Τετάρτη, δύο άνδρες  διέρρηξαν τρεις (3) κατοικίες, τις πρωινές ώρες που απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες. Έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες και σε ερώτησή τους απάντησαν ότι ‘’είμαστε συνεργείο και έχουμε ραντεβού’’ και σε άλλη περίπτωση ‘’είναι θεία μας’’.
Σημειώνουμε ότι οι διαρρήκτες έχουν αποθρασυνθεί παντελώς αφού σε όλες  σχεδόν τις περιπτώσεις χτυπούν  ‘’μέρα μεσημέρι’’ και σε σπίτια που απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες τους , που σημαίνει ότι παρακολουθούν τα υποψήφια θύματά τους και στα σίγουρα επεμβαίνουν.
Ο τρόπος δράσης τους έχει θορυβήσει τους κατοίκους οι οποίοι είναι ανάστατοι και ζητούν να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση.
Έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι εμείς οι πολίτες πρέπει να επαγρυπνούμε  και να ενημερώνουμε την Αστυνομία για κάθε ύποπτη κίνηση και σε καμιά περίπτωση δεν ανοίγουμε το σπίτι μας σε οιονδήποτε δηλώσει ότι είναι συνεργείο ή φίλος του γιού μας.
Ιδιαίτερα να ενημερώσουμε τους ηλικιωμένους ότι πάει η εποχή που είχαμε ανοιχτά τα σπίτια μας και καλοδεχούμενος κάθε περαστικός… τώρα κυκλοφορούν  πολλοί  κλέφτες και απατεώνες και κινδυνεύει και αυτή ακόμα η ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου