Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Στήριξη υποψηφιότητας του υποψήφιου Δήμαρχου Παλλήνης, Παναγιώτη Μερτύρη από τον Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη



Αναδημοσίευση:by _http://poleisgianazeis.gr/?p=71

Στήριξη υποψηφιότητας του υποψήφιου Δήμαρχου Παλλήνης, Παναγιώτη Μερτύρη από τον  Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Παλλήνης,  πρώην Πρόεδρο Κοινότητας Ανθούσας
Το αίτημα των συμπολιτών μας για έναν Δήμο χωρίς ελλείμματα, σπατάλες, με κοινωνική πολιτική, χωρίς μίζερες κομματικές αντιπαραθέσεις και διαγωνισμούς, οδηγεί όλους μας στην ανάγκη για μια ευρύτερη κοινωνική πλειοψηφία, ιδιαίτερα στην επιλογή του προσώπου του νέου Δημάρχου.
Η ξεκάθαρη θέση του υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης Παναγιώτη Μερτύρη και οι διακηρυγμένες αρχές του δημοτικού συνδυασμού «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» όπως διατυπώθηκαν στην πρόσφατη παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης, είναι ένα παράδειγμα για το πώς οι τοπικές κοινωνίες ενωμένες μπορούν να παράγουν αποτελέσματα για τους πολίτες τους.
Ο κ. Παναγιώτης Μερτύρης, χωρίς την ξύλινη γλώσσα των συνήθων «πολιτευόμενων» μπορεί και πρέπει να ανατρέψει τις πελατειακές δομές και τις «προσωπικές πολιτικές» που έχουν ταλαιπωρήσει τον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια.
Έχουμε ανάγκη από τέτοιες «αναταράξεις» σε ένα απαξιωμένο πολιτικό σύστημα. Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Παναγιώτη Μερτύρη και ξέρω ότι θα πάει κόντρα στο ρεύμα.
Θα στηρίξω τον αγώνα του Παναγιώτη Μερτύρη και καλώ όλους τους συμπολίτες μου να ενώσουμε τις δυνάμεις για την αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, με βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου