Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Έως τη Δευτέρα οι αιτήσεις μέσω ΕΕΤΑΑ

Μέγεθος κειμένου
Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Έως τη Δευτέρα οι αιτήσεις μέσω ΕΕΤΑΑ

Διαδώστε το:

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις για την επιλογήβρεφονηπιακού σταθμού για το σχολικό έτος 2014-2015.

Έως την ερχόμενη Δευτέρα μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις για την επιλογή βρεφονηπιακού σταθμού για το νέο σχολικό έτος.
Να σημειωθεί ότι η τελική ανάρτηση των πινάκων των ωφελούμενων ανά δομή και φορέα θα γίνει στις 31.8.2014.
Από τη Δευτέρα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και οι τελικοί πίνακες επιλογής βρεφών και νηπίων στους Β.Ν.Σ. του ΟΑΕΔ για το Σχολ. Έτος 2014-2015, στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ. Για να δείτε τους πίνακες κάντε κλικ εδώ.
Όπως ανακοίνωσε ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του προγράμματος ΕΕΤΑΑ Α.Ε., οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier) έως στις 4 Αυγούστου και ώρα 14:00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).
Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν γυναίκες, που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία. Επίσης, αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν άνδρες στους οποίους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους και άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία.
Το έντυπο συμμετοχής αιτούντων /αιτουσών καθώς και το έντυπο ένστασης βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.eetaa1.gr/index1.html
Δικαιούχος της Πράξης έχει οριστεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν ωφελούμενοι που έχουν οικογενειακό εισόδημα, το οποίο δεν υπερβαίνει τις 27.000 ευρώ για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, προσαυξανόμενο κατά 3.000 για κάθε επιπλέον παιδί, με ανώτατο όριο τις 36.000.
Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως τις 4.8.2014, ενώ η επιλογή των ωφελουμένων θα γίνει με μοριοδότηση και κριτήρια, το χαμηλό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, την κατάσταση απασχόλησης, την εργασιακή σχέση και το είδος της απασχόλησης, την ανεργία από τον Ο.Α.Ε.Δ. και τέλος την οικογενειακή κατάσταση.
Η μοριοδότηση θα γίνει ως εξής:
- Το χαμηλό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα που έχει δηλωθεί.
- Η κατάσταση απασχόλησης, η εργασιακή σχέση και το είδος απασχόλησης.
- Η ανεργία από τον Ο.Α.Ε.Δ.
- Η οικογενειακή κατάσταση.
Οι ωφελούμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από 25.7.2014 έως 4.8.2014, και η τελική ανάρτηση των πινάκων των ωφελούμενων ανά δομή και φορέα θα γίνει στις 31.8.2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου