Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

8η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» από το Δήμο Παλλήνης – Κάντε τις παραγγελίες σας



 Στο πλευρό των δημοτών παραμένει ο Δήμος Παλλήνης, ο οποίος συνεχίζει να υλοποιεί την πρωτοβουλία «Χωρίς Μεσάζοντες» αναγάγωντας την σε θεσμό για την περιοχή και αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να έχει και διάρκεια!

Έτσι, αφού ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση προσφορών των παραγωγών αγροτικών προϊόντων, επιλέχθηκαν οι πιο συμφέρουσες προσφορές, με γνώμονα την ποιότητα και το χαμηλό κόστος για τους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα 
www.marketpallinis.gr ή στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Παλλήνης, από την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, οι δημότες μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους στα προϊόντα που θέλουν.

Η διανομή των προϊόντων, θα γίνει
το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 στην οδό Ιθάκης 12 στον Γέρακα, μπροστά από το Δημαρχείο.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η διανομή θα μετατεθεί για το επόμενο Σάββατο 12/10/2013

Να σημειωθεί ότι:

·                     Στα προϊόντα που διατίθενται περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν.
·                     Οι παραγωγοί που έχουν επιλεχθεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς(όπου απαιτείται).
·                     Ακόμα, το 2% των παραγγελιών θα διατίθεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Παλλήνης (για προϊόντα, συσκευασίες κ.τ.λ.).
Πηγή: Δελτίο τύπου Δήμου Παλλήνης 17/09/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου