Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης Κλείσιμο εκδηλώσεων 2 και 5 Οκτωβρίου 2013



Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις κάθε είδους, στιγμές πολιτισμού και διασκέδασης αντάμειψαν το κοινό που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συνέρρευσε στα πολιτιστικά κέντρα του Δήμου Παλλήνης, δίνοντας έτσι την απαραίτητη δυναμική στον θεσμό και σε εμάς το κίνητρο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με βάση τις απαιτήσεις του κόσμου για μία πόλη με το βλέμμα στραμμένο στα καλλιτεχνικά ιδεώδη.

Σε αυτά τα πλαίσια και κλείνοντας τις εκδηλώσεις της διοργάνωσης, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου η θεατρική ομάδα του Εκπολιτιστικού - Επιμορφωτικού Συλλόγου Ανθούσας πραγματοποίησε την θεατρική παράσταση «Περλιμπλίν και Μπελίσα». Ένας ύμνος στην αγάπη με τον ποιητικό λόγο του Ισπανού Φεντερίκο Γκαρσία Λόρκα, σε έξοχη σκηνοθεσία από την Δέσποινα Μαραγκουδάκη με στοιχεία αρχαίας τραγωδίας, όπως τα δύο δαιμόνια στους ρόλους της ενδόμυχης σκέψης και της κοινής γνώμης. Έπαιξαν οι: Κούλης Καλπαξής, Αγγελική Κυριακου, Στέλλα Καρατάσου, Μαρία Νικολακοπούλου, Άννα Μιχελινάκη, Χριστίνα Τόλια. 

 Η διοργάνωση έκλεισε με τη συνάντηση χορωδιών, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα με τη συμμετοχή των χορωδιών Δήμου Διονύσου, Παλλήνης, Ελληνικού και της Χορωδίας Μουσικού & Μορφωτικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου "Ο ΑΥΛΟΣ". Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα της συναυλίας και τα βιογραφικά των χορωδιών.
Ο φετινός απολογισμός του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη» έβαλε και φέτος θετικό πρόσημο  στο πολιτιστικό βαρόμετρο του τόπου και με το πέσιμο της αυλαίας δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε στην ίδια επιτυχία και για τα χρόνια που έρχονται. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην προσπάθειά μας για την διαρκή πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας που αναμφισβήτητα συμβάλλει τα μέγιστα στην πνευματική καλλιέργεια και την καλλιτεχνική παιδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου