Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ



Από θαύμα γλύτωσαν,  σήμερα το απόγευμα λίγο πριν την 6μμ , ο οδηγός και συνοδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου που κατέβαιναν την οδό Σύρου στην Ανθούσα.
Συγκεκριμένα στα 50 μέτρα  πιο κάτω από το υψηλότερο σημείο του δρόμου, το όχημα εξετράπη της πορείας του και χτύπησε στη δεξιά πλευρά του δρόμου σε μαντρότοιχο και στη συνέχεια σύρθηκε στην αριστερή πλευρά.
Ο οδηγός και συνοδηγός τραυματισμένοι, μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο και το όχημα υπέστη σοβαρότατες ζημιές.

Εμείς βρεθήκαμε στον τόπο του ατυχήματος 15 λεπτά αργότερα και δεν έχουμε άποψη πως έλαβε χώρα το συμβάν (ταχύτητα, βλάβη κτλ), θέλουμε όμως να τονίσουμε ότι η οδός Σύρου είναι πάρα πολύ επικίνδυνη , ανισόπεδος με  μεγάλη κλίση ,και κακή ορατότητα  του οδοστρώματος.
Κατά το παρελθόν και ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες ,έχουν συμβεί και άλλα ατυχήματα και πρέπει να εξεταστεί από τους αρμόδιους φορείς η επίλυση του προβλήματος, πριν θρηνήσουμε θύματα.
 
Σε πρώτη φάση φρονούμε ότι πρέπει να μεταφερθεί η προειδοποιητική πινακίδα
από το σημείο που είναι τώρα 60-70 μέτρα πιο κάτω σε σημείο που δεν καλύπτεται από δέντρα και πιθανόν να τοποθετηθεί φωτεινή προειδοποιητική πινακίδα στη κορυφή του δρόμου(συμβολή με οδό Ιοκάστης).

Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι πρέπει όταν οδηγούμε να είμαστε προσεκτικοί να διαβάζουμε τις πινακίδες και να συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου