Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

«Η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και η συνεχής αύξηση της ανεργίας, φέρνει όλο και περισσότερους συμπολίτες μας αντιμέτωπους με την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Ο Δήμος Παλλήνης, έγκαιρα στόχευσε στην δημιουργία και τη λειτουργία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  για την προστασία όλων όσων πλήττονται από τις δυσμενείς συγκυρίες.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης, πυλώνας αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας, λειτουργεί καθημερινά στην οδό Μιαούλη 28 στο Γέρακα και εξυπηρετεί σταθερά ανά μήνα, περί τις 300 οικογένειες, που αντιστοιχούν σε 1.200 πολίτες, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή ιδρύσεως του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι επιχειρήσεις, σχολεία ,τοπικοί φορείς και μεμονωμένοι ιδιώτες.

Ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων καλούμε όλους τους φορείς, συλλόγους , σχολεία , εταιρείες και όλους τους πολίτες της πόλης μας να συμβάλλουν στην συγκέντρωση των βασικών αγαθών , για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Για να κάνουμε την πόλη μας ΑΚΟΜΗ πιο δυνατή και πιο αλληλέγγυα. 
Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο βασικά είδη διατροφής όπως λάδι, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, ντοματοπολτό, αλεύρι, όσπρια, μπισκότα ,κονσέρβες, φρυγανιές κ.α.
Ένα κιλό από τον καθένα μας,
μπορεί να γίνουν τόνοι προϊόντων για όλους
  
Για περισσότερες πληροφορίες: 213 2031651, 210 6612890 (καθημερινά 09:00 με 14:00)

Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!»

 Ο Δήμαρχος

Αθανάσιος Ζούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου