Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ορκίστηκε η νέα Τοπική Σύμβουλος Ανθούσας κ Σοφία Καλλέ


Ορκίστηκε σήμερα στην έδρα του Δήμου Παλλήνης ενώπιον του δημάρχου Θανάση Ζούτσου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου συντοπίτη μας Άγγ. Λιακόπουλου η Τοπική Σύμβουλος Ανθούσας κ Σοφία Καλλέ καταλαμβάνοντας τη θέση   της  Ολυμπίας Ζανουδάκη που παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. 
 Σε δηλώσεις της στο FB δήλωσε ‘’Με χαρά και όρεξη, αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου. Το προηγούμενο διάστημα, κρίσιμα ζητήματα του Δήμου μας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα της Ανθούσας μας (Σχέδιο Πόλης και Αποχέτευση) προωθήθηκαν με πολύ δυναμικό τρόπο. 
Στόχος είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια ένταση για την εξέλιξη και την ολοκλήρωση των σημαντικών θεμάτων.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους για τα καλά τους λόγια, αλλά και τα μέλη της ομάδας μας, "Μια Πόλη για Όλους" για την υποδοχή τους.
Καλή δουλειά!’’
Η Φ.Α εύχεται στη Σοφία Καλορίζικη και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. 
Οι Ανθουσιώτες περιμένουν με τη δυναμικότητα και την όρεξη που τη διακρίνει να φροντίσει, μαζί με τα άλλα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, για την προβολή και επίλυση αφενός των θεμάτων καθημερινότητας της Ανθούσας  και την παρακολούθηση των σε εξέλιξη   σημαντικών έργων και αφετέρου  για την προώθηση νέων έργων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και αναβάθμιση του όμορφου προαστίου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου