Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ιδιαίτερη η ικανοποίηση, για μία ακόμα χορηγία στην Ανθούσα μας.


Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα όρια της Ανθούσας, ένας- ένας και σιγά- σιγά αποδεικνύουν τη συμπαράσταση  και την αγάπη τους για το όμορφο προάστιο μας.
Η εταιρεία Κυπριώτη μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες  που δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας πλακιδίων ειδών υγιεινής μπάνιου κουζίνας, όπου και διαθέτει εκτός των άλλων περιοχών μια από τις μεγαλύτερες  και πληρέστερες εκθέσεις  σε πλακάκια δαπέδου, μπάνιου, ειδών υγιεινής μπάνιου κουζίνας και αξεσουάρ στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Ανθούσα Αττικής,  στην παράλληλη της Αττικής Οδού,έξοδος 14, σε επαφή της με τον Πρόεδρο.της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας κ Δρακόπουλο Πέτρο,   εξέφρασε την επιθυμία της να προσφέρει σημαντική ποσότητα από πλακάκια δαπέδου και είδη υγιεινής μπάνιου κουζίνας  για τις ανάγκες ανακαίνισης των γραφείων της Δ.Ε Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης.     
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας ευχαρίστησε τον κ. Γεώργιο Κυπριώτη  που αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την Κοινότητα. Παράλληλα δήλωσε ότι η χορηγία έρχεται στη κατάλληλη στιγμή γιατί όντως χρειάζεται ανακαίνιση το κτίριο της Κοινότητας
Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε επίσης ότι θα κάνει ο ίδιος την τοποθέτηση  των πλακιδίων με τη βοήθεια των εργατών του Δήμου
Η ΦτΑ εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κ Γεώργιο Κυπριώτη και εύχεται στην εταιρεία Δημιουργικό και επικερδές το 2017, με υγεία και ευτυχία σε όλα τα στελέχη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου